PUCNJAVA U SAD: Napadnuto sedište američke agencije za nacionalnu bezbednost, ima mrtvih! (VIDEO)

Došlo je do pucnjave ispred sedišta Agencije za nacionalnu bezbednost u američkoj državi Marilend. Ima povređenih, a ne zna se da li ima mrtvih.

Zgrada NSA (Foto: Screenshot)

​Navodi se da je autoput prema Fort Midu zatvoren u oba smera i da je Federalni istražni biro uputio agente da istraže incident.

„Foks“ i „Si-Bi-Es njuz“ prikazali su snimke na kojima se vidi crni džip parkiran u blizini ulaza u kompleks NSA, a na vetrobranu su rupe koje izgledaju kao da su od metaka. Vozilo se nalazi na kraju slepog puta koji je ograđen sa jedne strane betonskom ogradom, a sa ogradom od lanaca, kod same kapije.

Navodi se da portparol sedišta NSA nije potvrdio pucnjavu niti da se izrešetano vozilo nalazi na ulazu u kompleks, ali jeste da je jedna osoba povređena i da je prevezena, ne precizirajući gde je odvedena.

Iz Bele kuće je saopšteno da je predsednik SAD Donald Tramp obavešten o incidentu.

Podseća se da su u martu 2015. dve osobe pokušale da se džipom probiju kroz kapiju ovog kompleksa koja je pod velikim obezbeđenjem, pri čemu su policajci ubili jednu od osoba u vozilu. Prema tadašnjim navodima medija, ove osobe su ili pogrešno skrenule ili koristile drogu.

Izvor: Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite