KAKVA SMO MI TO DRŽAVA? Policajci silovali i tukli trudnicu dok nije pobacila!

KAKVA SMO MI TO DRŽAVA? Policajci silovali i tukli trudnicu dok nije pobacila!

Krivična prijava podignuta je protiv nekoliko policijskih službenika PU Šabac zbog silovanja i ubistvu sa predumišljajem nereođenog deteta

Žrtva nasilje (Foto: Facebook)

Prema svedočenju oštećene studentkinje, trojca policijskih sluzbenika su je drogirala po nalogu čelnika šabačke policije, a potom silovala i brutalno prebila.

Status o ovom događaju proteklih dana kruži u apelu objavljenom na Fejsbuk profilu oštećene, koja strahuje za sopstvenu bezbednost.

Ona je u apelu pozvala prijatelje da reaguju u strahu za svoju bezbednost.

Prema njenim rečima, nju je Zoran Radovanović drogirao pa silovao po naređenju komadira Dragomira Papuce u prisustvu kolege Ivana iz interventne jedinice, koji je tom prilikom tukao.

Kada joj je nekoliko dana kasnije pozlilo, Milica je na pregledu ustanovila da se nalazi u drugom stanju, da bi potom usledio još jedan fizicki napad na nju u kome je izgubila plod.

Izvor: Info Srb

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

2 komentara on “KAKVA SMO MI TO DRŽAVA? Policajci silovali i tukli trudnicu dok nije pobacila!

  1. Umesto da nas policija stiti od manijaka on su ovako nesto strasno uradili. To bre sve treba da se pobije sram vas bilo. Vucicu jel citas ovo????

    • Pa, govorim ja i pišem da je NaRodu NajVeċi Unutrašnji NePrijatelj Država sa Policijom i Sudstvom (pa, tek onda Spoljni Neprijatelj( no NIJE šta manji NePrijatelni nisu ni Vojska i Zdravstvo jer NASNE BRANE I NE ŠTITE !!

Komentarišite