SKANDAL: Migranti grupno pretukli Srbina, kazna samo 5 dana zatvora, dok su mediji prećutali slučaj! (FOTO)

SKANDAL: Migranti grupno pretukli Srbina, kazna samo 5 dana zatvora, dok su mediji prećutali slučaj! (FOTO)

Migranti Anis Omar iz Libije, Muhamad Said državljanin Palestine i Amin Vahab iz Irana su u mestu Ljubovija koje pripada opštini Loznica 25.03.2018. godine oko 04:15 ničim izazvani napali i pretukli građana Srbije Miloša Kovačevića, za šta su dvojica dobili kazne kazne od 10 dana zatvora, a jedan je kažnjen sa samo 5 dana zatvora. Skandal je izašao u javnost nakon objavljivanja iscepane presude koju su građani pronašli na ulici, što je izazvalo ogorčenje na društvenim mrežama.

Loznica (Foto: Screenshot)

Grupa migranata prišla je vratima automobila i počeli su da ih udaraju, dok su se u kolima su se nalazili Miloš Kovačević i Jovica Filipović. Nakon udaranja Kovačević je izašao iz automobila nakon čega mu je „dete izbeglica“ maloletni Mahamad Said zadao udarac u predelu glave, nakon čega je Miloš Kovačević pao na asfalt, a zatim su ga sva trojica migranata tukla dok je ležao bespomoćno na asfaltu.

Povrede koje je Kovačević dobio zavedene su u Domu zdravlja Ljubovija.

Trojica migranta osuđeni su za remećenje javnog reda i mira, na osnovu člana 43 stava 1 istoimenog zakona.

Anis Omar iz Libije (rođen 1999. godine) i Amin Vahab iz Irana (rođen 1993. godine), osuđeni su za brutalni napad na samo 10 dana zatvora. Obijica su Srbiju ušli ilegalnim putem.

Muhamad Said državljanin Palestine (rođen 2001. godine) koji je maloletno lice, to jest takozvani „dete izbeglica“ osuđen je na kaznu od samo 5 dana zatvora, iako je bio inicijator napada.

Said je Kovačevića prvi udario u glavu nakon čega je pao na asfalt, a besumučnom prebijanju su se nakon toga priključila druga dvojica migranata.

Slučaj je izašao u javnost preko „Pokreta za slobodu i nezavisnost“ koji je javno objavio fotografije iscepane presude, sa obrazloženjem da su im je poslali građani koji su presudu slučajno pronašli iscepanu na ulici. Kako kažu presuda je iscepana najverovatnije od strane nekog od migranta i postavljaju pitanje koliko je još ovakvih slučajeva za koje javnost ne zna?

Kako naglašava PSN činjenica da mediji nisu hteli da prenesu ovaj slučaj, pokazuje da se migrantsko nasilje gura pod tepih u ime otvorenih granica i političke korektnosti.

Fotografije iscepane presude u celosti možete pogledati ovde:

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

1 komentar na “SKANDAL: Migranti grupno pretukli Srbina, kazna samo 5 dana zatvora, dok su mediji prećutali slučaj! (FOTO)

  1. Bila šta da kažem tretiraće se kao govor mržnje prema nesrbima koji žive u moju zemlju. Bez obzira što je ovo zvaničan dokaz da su strani državljani brutalno pretukli mladiće srpske nacionalnosti. I smešno kažnjeni, što samo može da ih još više podstakne na još veće nasilje. I narod ćuti, kažem narod ćuti jer država me više ne interesuje, jer je donela sramnu presudu. Više od petnaest dana niko za ovaj slučaj ne zna.Gde ste novinari?. Umete da lajete kao psi za neke gluposti i ne umete da objavite ovu nesreću i sramotu. Šta vi mislite da ste nedodirljivi. Zapamtite da i vi imate decu. Ako se sad pređe preko ovoga i ne saseče u koren mi već imamo problame i drugim nesrbima koji imaju naše državljanstvo. Mislim da sam bio potpuno jasan i ne interesujeme šta će izdajnici srpskog naroda komentarisati.

Komentarišite