MARIĆU ON JE LJUDIMA VADIO OČI: Zakazan protest ispred TV Hepi zbog intrevjua sa Haradinajem

Inicijativa „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“ smatra da je nakon izrežirane epizode sa Markom Đurićem, na pomolu još jedno poniženje srpskog naroda. Oni kažu da je najavljeno gostovanje Ramuša Haradinaja u emisiji TV Hepi Milomira Marića nedopustivo, jer je Haradinaj „životinja koja je vadila oči Srbima, silovala i ubijala“ što vide kao neprihvatljivo za naš javni prostor i pozivaju celokupan narod na spontano okupljanje ispred zgrade televizije Hepi 16. Aprila 2018. Godine od 20 časova u što većem broju kako ne bi dozvolili emitovanje skandalozne emisije.

Ramuš Haradinaj (Foto: Screenshot)

Posle najavljenog turnira juniorki Srbije u rukometu na kome je trebala da nastupi i reprezentacija takozvane države „Kosovo“, nakon loše izrežirane epizode u kojoj su Marko Đurić i Aleksandar Vučić trebali ispasti žrtva i heroj na pomolu je još jedno poniženje srpskog naroda i to na najbrutalniji način. Milomir Marić nakon uspešnog projekta zvanog „Parovi“ u kome je iz našeg naroda izvučeno ono najgore i najprimitivniji, programa koji je premašio sve granice dobrog ukusa, zabave i razonode donosi Srbiji još jedan rijaliti. Ovoga puta opasniji, do granice samog ludila i bolesti u ponedeljak 16. Aprila od 20 časova na Hepi televiziji kada je u emisiji Milomira Marića najavljeno gostovanje Ramuša Haradinaja – stoji u saopštenju inicijative.

Oni postavljaju pitanje da li režim još jednom i na sve načine pokušava da skrene pažnju javnosti ili da na najsuroviji način ponizi sopstveni narod i pozivaju sve nadležne institucije i novinarska udruženja da reaguju i spreče najavljeno poniženje. Snimanje emisije ( Verovatno ne u Beogradu i Srbiji ) sa najvećim koljačem srpskog naroda u našoj bližoj istoriji, sa životinjom koja je vadila oči, silovala i ubijala našu živalj je kriminalan čin i zaslužuje osudu celokupnog društva. Na ovaj način ispipavati strpljenje i granicu jednog naroda i dovoditi ga do granice ludila je neobjašnjivo, mazohistički i ogavno.

Inicijativa poziva sve strukture našeg društva, vojsku, crkvu, policiju, SANU, novinarska udruženja i ratne veterane i da se oglase, osude a ako do ove emisije i dođe prekinu njeno emitovanje. Ne pozivamo na nasilje niti linč bilo koga ali zahtevamo odgovor televizije Hepi i autora emisije „Ćirilica“ Milomira Marića da nam potvrde ili negiraju istinitost sporne objave koja se pojavila na ekranu njihove televizije.

Ukoliko nema najavljene emisije zahtevamo da se izvinu srpskom narodu na uznemiravanju i obrazlože najavu koja se pojavila a ukoliko do iste dođe pozivamo celokupan narod na spontano okupljanje ispred zgrade televizije Hepi 16. Aprila 2018. Godine od 20 časova u što većem broju kako ne bi dozvolili emitovanje skandalozne emisije – kaže se u saopštenju.

Izvor: Dnevna Gezeta

 

Podelite
 •  
 •  
 •  
 •  

8 komentara on “MARIĆU ON JE LJUDIMA VADIO OČI: Zakazan protest ispred TV Hepi zbog intrevjua sa Haradinajem

 1. To je sve po nalogu i odobrenju Aleksandra Vučića i tu nema dvoumljenja.
  Znači na TV Happy može Haradinaj u udarnom terminu a Boško Obradović ne moze ni u jutarnjem.
  Jasno je onda ko je sa vlastima u talu inko radi za interese zapada i komadanje Srbije

 2. MARIĆU, TI SI JEDAN UVLAKAČ SVAKOJ VLASTI, VRLO PREFRIGAN ČOVEK, LAŽLJIVAC I UVLAKAČ. ČINI MI SE A U TO SAM I SIGURNA KADA PADNE VUČIĆEV REŽIM, DA ĆEŠ I TI SA NJIM. KAKAV NOVINAR, NIJE NI ČUDO ZA NJEGOVU DIVNU ŽENU VESNU KOJA JE POLUDELA OD NJEGA IDIOTA UVLAKAČKOG, DA SE NISI USUDIO DA TI PONIŽAVAŠ TOLIKO SRPSKI NAROD, ALI KAD TAD PLATIĆEŠ ZA OVO I ONAJ KOGA JE POZVAO, MI RASPISALI CRVENU POTERNICU, I SADA GA POZIVAMO U GOSTE, KAKVA LUDOST I BEZOBRAZLIK VUČIĆA A MARIĆ ĆUTI, HOĆEŠ LI MU PONUDITI KOJU IZ PAROVA, MOŽDA UZME I TEBE <3

 3. Sramno da sramnije nema kud vise .
  Naime to 16 aprila 99 u reonu karaule kosare vodjene su teske borbe prsa u prsa sa gamadijom i nekolicinom nato vojnika nebili se vratili na pocetne polizaje .
  Dosta nas je toga dana bilo ranjenih nazalost i poginulih .Jeli presednice jel tako odajes priznanje poginulim vitezovima ?Nek te stignu suze majki poginulih .
  A mi preziveli cemo uskoro da tebe i slicnu gamadiju po Nasoj Majcici Srbiji da pocistimo .
  „Nevidljivi Heroji sa Kosara i Pastrika „

 4. Za njim je poternica na snazi, što znači da mora biti uhapšen. Neki izvori tvrde, da su i hardinaj i tači (namerno pišem malim slovima) već par puta i dolazili u centralnu Srbiju a nisu ni privedeni… Taj neko je ubijao silovao, palio kuće Srba i manstire,…
  dokle Mariću sa takvim gestovima i ponižavanjem srpskog naroda i Srbije?!!!
  VELIKA PODRŠKA SVIMA KOJI ĆE DOĆI NA PROTEST

Komentarišite