TVRDE DA JE SVE IZREŽIRANO: Haradinajevo gostovanje na TV Hepi je deo šireg plana, najavljen protest!

Obzirom da nismo dobili odgovor Hepi televizije a vezano za emitovanje emisije Milomira Marića u kojoj će gostovati Ramuš Haradinaj pozivamo narod na spontano okupljanje 16. Aprila od 20 časova ispred „Srećne“ televizije kako bi pokazali ogorčenost i negodovanje pred ovakvim ponižavanjem Srbije, ističe jedan od pokretača inicijative „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“, Nemanja Petrović.

Ramuš Haradinaj (Foto: Screenshot)

U saopštenju se navodi da postoje informacije kako je emisija već snimljena u Prištini i samo se čeka „zeleno svetlo“ za njeno emitovanje. Podsećamo da Hepi televizija ima nacionalnu frekvenciju i kao takva ne bi smela da daje medijskog prostora čoveku za kojim je raspisana poternica republike Srbije! Međutim nakon predstave sa Markom Đurićem, sramnim izjavama Aleksandra Vučića u Nemačkoj, najavljenim učešćem Srbije na samitu EU – Zapadni Balkan u Sofiji 17. Maja ove godine na kojoj će učestvovati i takozvana država „Kosovo“ ovo je samo još jedna predstava u režiji domaćih vlastodržaca i režima u procesu priznavanja nezavisnosti „Kosovu“ i njihovom članstvu u UN dodaje Petrović.

Pozivamo na ujedinjenje društva, sabornost i borbu za očuvanje Kosova i Metohije u granicama republike Srbije. Niti su Aleksandar Vučić, niti Milomir Marić srpski narod stoga im pokažimo da nećemo ustuknuti, predati se i povući. Pozivamo na opšte proteste i to ne samo protiv vlasti već i protiv apatične i polu mrtve opozicije koja je nesposobna da pruži bilo kakav otpor. Ponedeljak 16. April 20. časova,ispred zgrade TV Hepi, stoji na kraju saopštenja inicijative.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

2 komentara on “TVRDE DA JE SVE IZREŽIRANO: Haradinajevo gostovanje na TV Hepi je deo šireg plana, najavljen protest!

  1. Strašno. Dok mi Srbi sa Kosmeta ne možemo da uđemo u naše stanove, kuće, na naša imanja, organizator srpskog proterivanja i gnocida slobodno šeta Beogradom i pojavljuje se u naše emisije. Šta on može meni da kaže, da obeća, šta on može Srbiji da objasni kojoj otima deo teritorije, šta on može da kaže majkama ubijene dece, silovanim ženama nad kojima se i on lično iživljavao, šta to može da obeća međunarodna zajednica za boljitak Srba na KiM, sve same laži, laži, laži…. Ako on da izjavu srpskim medijima, mene će biti sramota od naših vlasti i našeg rukovodstva.

  2. NE BI HEPI TELEVIZIJA SMELA DA OBJAVI OVAJ INTERVJU, DA MOŽDA NEMA PREĆUTNU SAGLASNOS VLASTI U SRBIJI, SVE RADI TOBOŽ NEKE DEMOKRATIJE, NE CENZURE MEDIJA, NE DIKTATURE, I SLIČNIH FRAZA I IZGOVORA KOJI BI TREBALO DA SE SVIDE, PETOJ KOLONI, POJEDINIM NE VLADINIM ORGANIZACIJAMA I STRANIM ANBASADAMA !

Komentarišite