EKSTREMNE IDEJE: Čeda traži od Vlade da dozvoli istopolne brakove i razbije tradicionalni koncept porodice!

LDP očekuje od Vlade Srbije da javnosti jasno i nedvosmisleno objasni da li se zvanična politika Srbije zasniva na Popovićevim vrednostima i stavovima ili na modernim, demokratskim načelima ravnopravnosti, poštovanja ljudskih prava i zabrane diskriminacije, na koje obavezuju Ustav i zakoni ove zemlje.

Vođa Liberalno-demorkatske partije (Foto: Screenshot)

To opredeljenje moraju pratiti i konkretne aktivnosti. Nije dovoljno samo razrešenje ministra Popovića, već i ubrzano donošenje zakona koji će stvoriti uslove za registraciju istopolnih zajednica i preduzimanje narednih neophodnih koraka za unapređenje položaja LGBT osoba u Srbiji, stoji u saopštenju LDP-a.

Umesto da se ponizno izvini javnosti nakon skandaloznog tvita u kome diskriminiše i demonizuje LGBT populaciju, ministar Nenad Popović svojom reakcijom na izjavu premijerke Brnabić dodatno je iskazao apsolutno neznanje i nepoštovanje koncepta ljudskih prava i sloboda, saopšteno je.

Kako se saopštava pokušajem klasične zamene teza, u kojoj dželat treba da postane žrtva, Popović ima skrupula da zahteva poštovanje prava na slobodu govora koje najgrublje zloupotrebljava diskriminišući već previše ugroženu društvenu grupu sa ministarske pozicije. Insistiranjem da ne odustaje od svog ličnog stava nakon opravdano oštre kritike dela javnosti, ali i same premijerke, ministar je ponizio sebe, ali i Srbiju, svojim primitivizmom i odsustvom odgovornosti.

To je nedopustivo ponašanje u demokratski uređenom društvu, posebno od strane jednog ministra, koje će, ukoliko prođe bez posledica od strane Vlade Srbije, biti legimizovano kao prihvatljivo, a možda i poželjno, navodi se u saopštenju Liberalno demokratske partije.

Izvor: Danas

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

6 komentara on “EKSTREMNE IDEJE: Čeda traži od Vlade da dozvoli istopolne brakove i razbije tradicionalni koncept porodice!

  1. E pa Čedo, nije tebi stalo do gej populacije, već da dodvorenjem premijerki Ani (uvlačenjem) ishodiš sebi neko mesto u vladi.Mnogo si prost i providan kada misliš da ćeš kod Ane na takav način bilo šta postići. Ti takav (ljigav) kakav jesi i koga svi odlično poznaju jer se veoma dugo dupetaš kako bi ostvario svoj lični cilj, nećeš uspeti da privučeš Aninu pažnju, da bi te negde protežirala u vladi. Morao bi da ličnim primerom da pokažeš i dokažeš da si pripadnik gej popukacije. A to znači da dozvolioš da te neko od muškaraca ima od pozadi, pa da ti se može verovati da si i ti taj. Ovako je veoma providna tvoja priča i ne daje nikakav efekat, pa će završiti na smetlište. Žao mi te Čedo. Nikada nisi znao da nadješ pravi put. Uvek si bio i ostao na stranputici. Zato se ne nadaj da ćeš u budućnosti ikada preći cenzus.

  2. Cedu treba uvezati u lance i izlagati ga na vasarima kao mecku, tj. „Redak Zver“. Vucibatina je zasluzila da ga demokratski nastrojen narod izgazi i preda istopolnim manijacima kako bi sa njima zasnovao porodicu po konvencionalnom konceptu, koristeci LGBT vrednosti, principe i merila. Kad mu budu rascvetali pedu da lici na Kosovki Bozur, onda ga obavezno predati na dalju doradu obozavaocima tvrde, ali nekonvencionalne tehnike.

  3. Prvo da on objasni gradjanima odakle vila na Dedinju, jahta lova i da li je isplatio svoja dugovanja radnicima firme koju je kupio i odveo u stecaj.

Komentarišite