MONSTRUOZNA IZJAVA MIGRANTA: Nastavićemo da vam silujemo žene, ne možete nam ništa! (VIDEO)

Snimak ilegalnog migranta koji preti novom ministru policije Mateu Salviniju da neće uspeti da zaustavi masovnu invaziju Italije i da će se silovanja italijanskih žena nastaviti zgrozio je duštvene mreže širom Evrope. Ovakvi izlivi mržnje prema ljudima Evropskog porekla postali su sve učestaliji među migrantima, a mnogi analitičari tvrde da u tome veliki udeo ima NVO sektor koji govori migrantima da su ljudi bele boje kože „istorijski zločinci“ koji ih navodno diskriminišu, što rađa mržnju prema Evropljanima.

Smenom režima Matea Rencija i dolaskom na vlast dve stranke koje se protive EU, Lige i Pokreta sa pet zvezdica najavljena je oštra borba protiv ilegalne migracije. Ipak ona je izazvala negativne reakcije od strane brojnih migranata i migrantkinja, podstrekivani od strane političkih nevladinih organizacija lažne izbeglice sve češće pokazuju izlive mržnje prema ljudima italijanskog porekla.

Anonimni azilant poručio je Salviniju i građanima Italije da će se nastaviti migrantska invazija, kao i da neće uspeti da zaustave njihova silovanja Italijanskih žena i devojčica.

„Nastavićemo da uzimamo Rencijeve pare“, Renci će nastaviti da nam ih daje, jer Renci vidi nas kao glasače svoje stranke i za njih to je sve što je bitno rekao je migrant na šokantnom video snimku i dodao:

„Salvini kaže da će zaustaviti invaziju? Misli da ćemo prestati da silujemo vaše žene? Jel stvarno to mislite? Grešite, grešite. Nastaviću da uzimam novac od Rencija (levičarskog preo-EU, anti-suverenističkog političara i bivšeg premijera). Tako ću kupovati svoje stvari. Zahvaljujući Renciju, a ne vama. Zahvaljujući Boldriniju koji misli na nas migrante.“ rekao je ilegalni migrant koji za sebe tvrdi da je izbeglica.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •