Grupna tuča žena u burkama, deci udarale glavom u beton! (VIDEO)

Video snimak na kome se nekoliko žena koje nose burku tuku na ulici dok jednoj iz ruku ispada dete zapalio je društvene mreže i izazvao lavinu komentara šokiranih gledalaca.

Tuča je snimljena iz automobila, a nemoguće je otkriti lokaciju incidenta i to da li se desio na Bliskom Istoku ili se radi o migrantkinjama u Evropi, međutim sama nasilnost video zapisa skrenula je pažnju stotinama hiljada ljudi.

5 žena obučenih u radikalne islamističke odore sa decom u rukama, počele su da se iz nepoznatog razloga udaraju po glavama i da vuku jedna drugu za kosu, jednog trenutka jednoj od žena ispalo je malo dete i udarilo u asfalt, nakon čega je ona pokušala da ga podigne ali ga je usled tuže ponovo ispustila na beton.

Oh my Allah.

Gepostet von Jack Dawkins am Mittwoch, 12. September 2018

Celo vreme dok je trajala tuča pored žena i dece su prolazili automobili, da bi nakon tridesetak sekindi osoba koja je snimala video prekinula snimak, jer je blokirao saobraćaj, epilog nasilne tuče u burkama nije poznat, ali se sukob očito nastavio i nakon prekida snimka.

Snimak je za prvih 7 sati od svog objavljivanja dobio skoro 200.000 pregleda i veliki broj negativnih komentara.

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da otvorite video, verovatno je da je cenzurisan od strane kompanije Fejsbuk zbog novih pravila firme o političkoj korektnosti. U tom slučaju pokušajte da nađete video klikom OVDE i OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •