EVROPA U RATNOM STANJU: Migranti linčovali policajca, skakali mu po glavi (VIDEO)

Da Evropa ima ozbiljan problem sa migrantskim četvrtima u kojima policija više ne sme da ulazi, pokazao je novi snimak iz Velike Britanije na kome grupa maldih migranata u gradu Brimingemu prebija policajca.

Kvartovi koji liče ne Kosovo pre rata 1999. godine postali su uobičajena pojava u Evropi. Policajci više ne smeju da ulaze u brojna naselja u Švedskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Pokazatelj zabrinjavajućih trendova je i novi video snimak iz Velike Britanije na kome grupa mladih migranata, prebija engleskog policajca koji nemoćno leži na podu. Dok im predstavnik zakone ne pruža nikakva otpor migranti ga šutiraju, a jednog trenutka počinju i da mu skaču na glavu. Dodatan razlog za uznemirenost predstavlja činjenica da su migranti odlučili da snime napad kao trofej.

Niet met ONS!

Misselijkmakend! We staan op het punt de controle over ons continent te verliezen. Onze mensen worden volledig in de steek gelaten en overgeleverd aan pure barbarij. Ook in ons land.Het is tijd om dit proces te stoppen en om te keren! Elke partij die niet met ons wenst samen te werken is in principe medeplichtig aan het onrecht dat onze mensen dagelijks moeten ondergaan.Dit zijn schokkende beelden maar iedereen zou ze moeten zien. DEEL daarom dit bericht en maak de mensen wakker. Het is nodig!

Gepostet von Vlaams Belang am Samstag, 15. September 2018

Dodatno nezadovoljstvo građana izazvala je činjenica da je snimak postao zabranjen na društvenim mrežama, a pojedini novinarski sajtovi su zamaglili lica napdača kako se ne bi videlo da se radi o migrantima. Uprkos činjenici da prikazivanje lica ne ometa istragu, jer samim objavljivanjem videa sa zamagljenim licima napdači već znaju da je policija došla do dokaza i da mogu da budu identifikovani.

Ipak originalni snimak iz koga su izvučene slike pokazuje da se radi o migrantima.

Migrant snima sadistički napad

Ukoliko ne možete da pustite snimak pokušajte da ga vidite klikom OVDE ili OVDE.

NAPOMENA: Postoji mogućnost da je snimak obrisan od strane kompanije Fejsbuk zbog novih pravila te firme o političkoj korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •