(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti šetaju goli i vrše nuždu po groblju u Loznici?!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti šetaju goli i vrše nuždu po groblju u Loznici?!

Da je situacija po pitanju migranata, azalianata i lažnih izbeglica u Srbiji postala alarmantna pokazao je novi snimak sa groblja u Loznici, po kome se kako komentarišu građani migranti šetaju goli i vrše nuždu.

Incidenti sa migrantima u Srbiji postaju sve učestali, a uprkos odsustva pažnje main-stream medija ovom problemu građani se sve češće sami žale na društvenim mrežama. Nakon nedavnog fizičkog zlostavljanja novinarke u Obrenovcu, društvene mreže je zapalio snimak migranta koji se šetaju razgolićeni po groblju.

Snimak je načinjen na groblju „Naš dom“, a pored apsolutno neprihvatljio šetanja bez odeće po groblju, kako kaže osoba koja je snimak postavila migranti i vrše nuždu na istoj lokaciji. Ovakvi neprimereni postupci izazvali su ogorčenje građana Loznice, koji putem društvenih mreža zahtevaju do vlasti da im objasni koji je odogovoran za ovakve incidente i gde su to interesi Srbije u primanju migranata.

Napomene radi Srbija je marta meseca ove godine promenila zakon o azilu, po kome se iz budžeta Republike Srbije azilantima usplaćuje socijalna pomoć.

Najmiliji nam se prevrću u grobu !!!Pokojne treba poštovati na dostojanstven način , a ovo što je dozvolio direktor JKP "Naš dom" Janko Aleksić je više nego JADNO I BEDNO !!! Gradonačelniče Loznice ako barem malo volite ovaj naš grad STOPIRAJTE izrugivanje umrlima,neka počivaju u miru . Dozvoliti azilantima da goli šetaju po groblju , vršeći nuždu je krajnje neprimereno i nedostojno . Možda smo mi sa Vama i Vašim kadrovim G-17 dotakli dno ,ali je ipak Loznica urbana sredina , i postoji nešto sto se zove kultura i ponašanje urbanog življenja koja podrazumevaju osećaj za prostor , druge ljude, okolinu, ….kada već ne znate da se pridžavte svojih Odluka koje ste kroz Skupštinu grada Loznice doneli 30 juna 2009 god. ( Odluka o održavanju i zaštiti komunalnih objekata gde spadaju i groblja ) . Ovakvim ponašnjem sam ostao bez teksta !!!!

Gepostet von Jedinstvena Srbija Loznica am Freitag, 14. September 2018

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite