(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Na društvenim mrežama u Francuskoj pojavio se snima rasističkog napada koji su počinili afrički migranti nad mladom ženom koja je Francuskinja. Pored napada na devojku na snimku jedan od migranata je uputi izjavu koja se može okarakterisati kao govor mržnje „mi smo vlasnici belih žena“. 

Građani članica EU, sve češće svoje probleme sa migrantskim nasiljem objavljuju na društvenim mrežama, imajući u vidu cenzuru i auto-cenzuru velikih medija na ovu temu.

Jedan od ovakvih napada dogodio se u u Francuskoj, nije poznata lokacija napada, ali se iz snimka i jezika kojim govore napadači lako da zaključiti da se radi o toj zemlji.

Jedan mladi migrant presreo je devojku na ulici i tražio joj broj telefona, a nakon što ga je odbila brutalno je udario u lice. Ono što dodatno uznemiruje je da su njegovi prijatelji migranti sve to snimali, a na mučki udarac mlade žene su počeli da se glasno smeju i raduju.

Nakon šamara devojka je produžila dalje ulicom dok se drugi migrant zaleteo za njom i šutnuo je sa leđa. Pored svega migrant koji snima nasilje se obraća gledaocima sa rasitičkom izjavom „mi smo vlasnici belih žena“.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite