(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ubio trudnicu, sekao ljude na trgu mačetom dok ga nije zgazio vozač BMW!

Izbeglica iz Sirije usmrtio je mačetom trudnu ženu u gradu Reutlingen u blizini autobuske stanice kod trga Listplatz. Nakon napada migrant je jurio ulicom sa krvavom mačetom u ruci što su na trenutak zabeležile i kamere prolaznika. Detaljna video rekonstrukcija gnusnog zločina koji se dogodio pretprošle godine je objavaljena na internetu.

Žrtva brutalnog napada je žena Poljskog porekla koja je radila u istoj doner kebab prodavnici kao i napadač. Radi se o migrantu koji je u Nemačku došao kao izbeglica iz Sirije.

Krvavi pir se nije završio na samo jednom ubistvu. Sirijac je mačetom napao preplašene prolaznike na obližnjem trgu. Nasilnik je takođe povredio i dvadeset trogodišnju ženu kojoj je mačetom isečeno lice.

Migrant je pokušao da povredi i dve osobe u automobilu koji je bio parkiran u blizini trga, žena stara 51 godinu je u tom napadu zadobila posekotine na ruci, dok je muškarac koji je bio sa njom u kolima dobio napad šoka.

Sirijac je zaustavljen tek kada je jedan vozač BMW uvideo šta se dešava i udario ga automobilom. Hitna pomoć je pokušala da spasi život trudnice, ali je majka nerođenog deteta podlegla povredama.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •