NEMANJA PETROVIĆ: Gospođice Brnabić koga je briga za vaše „lično mišljenje“ o statusu Kosovu?

Gospođice predsednice Vlade republike Srbije Ana Brnabić, nas ne zanima Vaše lično mišljenje o Kosovu i Metohiji. Nas ne zanima ni Vaša verska,politička ili seksualna opredeljenja. Nas ne zanimaju Vaši lični stavovi po pitanju bilo čega.

Piše: Nemanja Petrović

Ana Brnabić (Foto: Screenshot)

Nas ne zanima ni to što ste Vi tu gde jeste ne voljom naroda već sistema koji izjeda ovu zemlju već trideset godina! Ali gospođice Brnabić nas zanima to što Vi u ime ovog naroda iznosite sramotne, kriminalne i najbitnije, protivustavne izjave zbog kojih bi trebalo da budete smenjeni sa mesta na kome se nalazite i odgovarate pred nadležnim sudskim organima za to!

Čiju zemlju ste vi spremni da predate gospođice Brnabić Vašim potpisom? Ko Vas je ovlastio za to? Zašto mislite da će ova Vaša izjava i eventualno potpisivanje pravno obavezujućeg sporazuma kome bi takozvanoj državi Kosovo bila data stolica u Ujedinjenim Nacijama ostati neprimećeno od strane srpskog naroda? Ko ste BRE vi gospođice Brnabić da urušavate više vekova naše istorija!? Za šta sebe smatrate gospođice Brnabić!?

Vi kao i mi znamo da ste samo marioneta ovog sistema koji priprema konačnu izdaju Kosova i Metohije! Na osnovu ustava ove zemlje gospođice Brnabić upozoravamo Vas u okviru zakona da ga ne kršite na ovakav način jer nećete doveka biti tu gde jeste i neće Vas ovaj sistem do kraja braniti. Bićete procesuirani zbog eventualnog potpisivanja bilo kakvog sporazuma sa takozvanom državom Kosovo i u to budite sigurni,kako Vi tako i svi oni koji se budu drznuli da naprave takav korak.

Narod će ustati, neće ostati nem na svakodnevne najave izdaje koju tako ekspresno i hitno spremate! U ime inicijative „nema predaje Kosova i Metohija“ i celokupne slobodne Srbije pozivamo sve pojedince,sindikate i udruženja da nam se priključe u odbrani teritorijalne celovitosti republike Srbije! U isto vreme pozivamo sve političke stranke i političare da nam se ne priključuju i time uprljaju naše napore i borbu. Nema povlačenja, nema predaje.

Izvor: Dnevna Gazeta

  •  
  •  
  Pretplatite se  
najnovije najstarije najbolje rangiranim
Obavestiti
Milija

S hodno USTAVU R.Srbije treba pod hitno povesti sudski postupak protiv svih koji rade suprotno USTAV-u a na stetu sopstvene drzave odnosno R. Srbije.

Ljiljana Biocina

Tako je. Silazi sa polozaja, i ti i Vucic. Narod ce vam suditi.

Marko

Bravo..istina..posebno podrzavam da se ne prikljuce politicke stranke i uprljaju narodni protest..ovo nije politicka opcija..ovo je borba za opstanak

Žika

Ajde čibe fukaro,gubi se .

Bubuleja

Zasto se uopste ceka samit u
Sofiji. Treba vec sada traziti odlazak premijerke sa vlasti

Bosko

Bravo!!!!!!!!!

опљљачкани пензионер

Председнице Владе Републике Србије, под ХИТНО поднесите одставку на функцију Председника Владе, јер за Вас ова функција није. Вас је довео АВ да би реализовао своје мрачне циљеве које није успео као министар одбране и председник Владе. Он сада покушава да те своје мрачне циљеве реализује преко Вас и неспособног за служење војног рока, а способног за министра одбране Александра Вулина.