POSLANICA MERKELOVOJ: Nemaš ni jedno dete i pričaš o budućnosti, ja imam četvoro!

POSLANICA MERKELOVOJ: Nemaš ni jedno dete i pričaš o budućnosti, ja imam četvoro!

Nemačka opoziciona poslanica Frauke Petri i majka četvoro dece, kaže da Angelu Merkel ne interesuje budućnost Nemaca, jer nema potomstvo koje će živeti u toj budućnosti. 

„Ja imam četvoro dece, Merkelova nema ni jedno“ rekla je Petri protivnica masovne migracije i autoritarnih politika EU.

„Deca vam pomažu da gledate stvari koje su veće od vas, a Merkelova to ne radi“.

Merkelova nema svoju decu, ali je trenutno oženjena za svog drugog muža profesora hemije Joakima Sauera koji je doneo dvoje njegove dece iz predhodng braka u brak sa kancelarkom.

Ovo nije prvi puta da se Merkelova, koju sledbenici zovu „Mutti Merkel“ ili „Mamica Merkel“ nalazi na udaru kritika, jer nema potomstvo.

Pročitajte još:
Mađarski vojnici u Kforu, jedini krenuli da zaštite Srbe od ROSU!
MARIN LE PEN: Srbi nemojte u EU, Kosovo je vaše! U Briselu nam navlače ludačke košulje!

Kritka Frauke Petri nije prva kritika na račun odluke Angele Merkel da nema decu.

„Biografija gospođe Merkel ne reflektuje iskustva većine žene“ rekla je Doris Schröder-Kopf, žena Gerharda Šredera bivšeg političkog rivala Angele Merke za Die Ziet, tokom kampanje za izbore 2005 godine, kada je Merkelova uspela da pobedi Šredera i postane prva kancelarka Nemačke.

Kancelarka je u prošlosti komentarisala kritike. „Jednostavno se nije desilo. Moj život je išao nekim drugim putem“, rekla je Merkelova na pitanje zbog čega nije imala decu.

Više o autokratiji Angele Merkel, političkom nasilju nad opozicijom i davanju prava glasa za 80.000 osoba mentalno ometanih u razvoju u Nemačkoj, možete pogledati u emisiji produkcije centar:

Izvor: Dnevna Gazeta/ Local.de

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite