POLICAJAC OTVORIO DUŠU: Vezane su nam ruke, migranti nas tuku!

POLICAJAC OTVORIO DUŠU: Vezane su nam ruke, migranti nas tuku!

Švedski policajac uzburkao je pažnju javnosti svojim statusom u kome kaže da policija ima užasno teške probleme sa migrantskim kriminalom, a da uporedo zbog ultra-liberalne politike policija ne sme adekvantno da reaguje to jest da su im vezane ruke.

Foto: Facebook

Kako navodi migranti napadaju policiju, penzionere, diluju drogu i ističe da su blizu 100% slučajeva krivičnih dela u njegovoj opštini vrše migranti.

Post švedskog policajca o migrantima.

Užasno sam umoran. Ono što pišem ovde nije politički korektno. Ali, nije me briga. Ne zanima me uopšte. Uskoro idem u penziju posle 47 godina rada. Naši penzioneri su na kolenima, škole su u haosu, zdravstvo nam je pakao, policiji su vezane ruke i noge, itd itd. Mi svi znamo zašto, ali se niko ne usuđuje ili ne želi da govori o razlozima.

Počinjem: Radio sam od ponedeljka do petka ove nedelje. Silovanja, pljačke, razbojništva,iznude, ucene, napadi, nasilje nad policijom, pretnja policajcima, kriminal, droga, pokušaj ubistva, silovanja iznova i iznova, iznude i zlostavljanja.
Osumnjičeni su Ali Muhamed, Mahmud Muhamed, Muhamed Ali, Mahmud..

Zemlje iz kojih dolaze zločinci: Irak, Turska, Sirija, Somalija, Avganistan, Somalija, Sirija, Somalija.

Polovina osumnjičenih uopšte nema dokumenta. Ne znamo odakle su došli, a da ne govorimo o njihovim dosadašnjim životima.

A ja govorim samo o našoj opštini Erebre. Pri tom, izvršioci zločina u gradu skoro u 100% slučajeva potiču iz tih zemalja.I tako je ovde u poslednjih 10-15 godina.

Izvor: NjuzFront Srbija

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite