POLITIČAR I BOGATAŠICA: Brnabić kupila novi stan od 550.000 dolara!

POLITIČAR I BOGATAŠICA: Brnabić kupila novi stan od 550.000 dolara!

Premijerka Srbije ima na raspolaganju nekoliko vila u koje može da se preseli u skladu s funkcijom koju obavlja, ali i bezbednosti.

Na obezbeđenju premijerke Ane Brnabić trenutno, kako su pisali danima mediji, radi dvadeset ljudi. Ipak, čak iako je stalno pod budnim okom bezbedonosnih snaga, ona i dalje nije odlučila da li će napustiti svoj stan kako joj je preporučeno iz bezbednosnih procena.

Odmah po formiranju nove Vlade premijerki je ponuđeno preseljenje u neku od državnih vila, ali za sada nije odabran ni jedan objekat. Jedno je sigurno – premijerka lokaciju na bi menjala, već bi ostala u elitnom delu prestonice, na beogradskom Dedinju.

Kako se navodi, Brnabićka ne samo što neće menjati lokaciju, već ni kvadraturu. Naime, čak i ako se preseli ona će i dalje živeti u komfornom stanu, budući da i sada živi u svom stanu u elitnom delu Beograda u objektu od preko 300 kvadrata.

Upravo ova nekretnina jedna je od onih koje je premijerka uredno prijavila Agenciji za borbu protiv korupcije, a koja je stečena kupovinom.

Brnabić je ovu nekretninu kupila 2014. godine. Deo kupoprodajne cene isplatila je iz kredita. Stan je opterećen hipotekom koja će biti uklonjena kada se otplati kredit.

Vrednost ove nekretnine je tičavih 550.000 dolara.

Izvor: Rikošet

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite