MAJKA IZ PAKLA: Migrant joj seksualno zlostavljao ćerku! Odbila da prijavi, da ga ne deportuju!

MAJKA IZ PAKLA: Migrant joj seksualno zlostavljao ćerku! Odbila da prijavi, da ga ne deportuju!

Majka 12-godišnje devojčice nije želela da prijavi afganistanskog imigranta sa kojim je stupila u vezu, nakon saznanja da zlostavlja njenu ćerku, a iz straha da bi ga vlasti mogle deportovati.

Abdul Dostmohamadi (18), živeo je sa 45-godišnjom ženom u gradu Sölvesborg na jugu Švedske, gde je seksualno zlostavljao njenu 12-godišnju kćer.

Nakon što je devojčica majci ispričala što joj je radio Dostmohamadi, majka ga je odbila prijaviti policiji iz straha da bi ga vlasti mogle deportovati.

Dostmohamadi se uselio u dom razvedene majke, nakon što je navršio 18 godina, budući da nije više mogao da živi u domu za maloletnike. Majka i Dostmohamadi stupili su u vezu samo mesec dana kasnije.

Prema svedočanstvu devojčice, koja povremeno živi i kod oca, Dostmohamadi je „volio zagrljaje, ali su oni odveli do poljubaca u obraz“ za koje je smatrala da su preblizu ustima.

Međutim, stvari su otišle mnogo dalje jedne večeri, nakon što su Dostmohamadi i majka konzumirali alkohol. Dostmohamadi je počeo da pleše sa 12-godišnjakinjom u dnevnoj sobi, a nakon što je majka otišla na trenutak na toalet, gurnuo je devojčici ruku pod haljinu i počeo da je dira po genitalijama.

Devojčica je majci ispričala što se dogodilo, ali majka nije reagobala i dopustila je imigrantu da ostane kod njih.

Četiri dana nakon incidenta, devojčica je sve ispričala sestri i ocu koji je konačno prijavio sve policiji, nakon verbalnog sukoba s nesavesnom majkom koja je više pažnje posvećivala novom ljubavniku nego vlastitoj ćerki.

Dostmohamadi je kažnjen sa tipično „švedskom“ kaznom od 100 sati društveno korisnog rada te devojčici mora da isplati 15.000 SEK (oko 11.200 kuna) odštete.

Majka je u međuvremenu prekinula vezu s Dostmohamadijem.

Izvor: Dejli Mejl/Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite