Nataša Beklavac napušta Beograd

Nataša Beklavac napušta Beograd

Pevačica je nedavno sa suprugom Lukom Lazukićem pričala da se posle porođaja presele na salaš u Vojvodini, kako bi pobegli od gradske vreve.

Nataša Beklavac

Nataša Bekvalac uživa u poslednjim mesecima trudnoće i uveliko priprema za porođaj, kada će na svet doneti ćerku, a njen suprug Luka Lazukić i Hana, ćerka iz prvog braka, sve vreme su uz nju. Nataša planira da se nakon porođaja preseli uz Beograda, a o tome je nedavno pričala i sa svojim suprugom.

– Nata je odavno sredila taj salaš u blizini Novog Sada po svom ukusu. Ona obožava da odlazi tamo sa porodicom, često se okupljaju i uživaju tamo. Njoj odgovara mesto gde se nalazi salaš jer nije daleko od Beograda i kad god bi poželela brzo bi stigla u prestonicu. Okružena je prirodom i svežim vazduhom i zato je pomislila da bi to bilo idealno mesto na kojem bi mogla da živi sa porodicom. Ona mesecima unazad razmišlja o selidbi, ali nikako da se odluči na taj korak – kaže izvor blizak pevačici, i dodaje:

– Nataša je sela i pričala sa Lukom o svom planu. Njena ideja je da nakon porođaja polako počne sa selidbom i da tamo odgajaju svoje dete. Što se nje tiče, ona bi se odmah odselila, ali razmišlja i o ćerki Hani. Hana ide u Beograd u školu i ima dosta vannastavnih aktivnosti koje je ispunjavaju, te pevačica još uvek traži rešenje i za to. Nataša je veoma posvećena majka i trudi se da na svaki mogući način udovolji svojoj mezimici. Kako joj je tremin u martu, Nata će najverovatnije do kraja ove školske godine ostati u Beogradu, a celo leto će provesti na salašu i videti da li im odgovara život tamo – kaže dobro obavešten izvor.

Izvor: SrbijaDanas.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite