U krematorijumu eksplotirao kokosov orah i izazvao paniku među radnicima

Iz Bolton Council krematorijuma u Mančesteru su više puta upozoravali građane da ne stavljaju zapaljive i eksplozivne predmete u sanduk ali se, ipak, u njima mogu naći razne stvari.

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Osoblje jednog pogrebnog zavoda u Mančesteru doživelo je neprijatno iznenađenje kada je kokos ostavljen u sanduku pored pokojnika eksplodirao tokom kremacije, prenosi BBC.

Iz Bolton Council krematorijuma su više puta upozoravali građane da ne stavljaju zapaljive i eksplozivne predmete u sanduk, ali su se, bez obzira na to, u njima mogli naći telefoni, elektronske cigarete, daljinski upravljači pa čak i boce alkoholnih pića.

– Molimo ljude da obrate pažnju šta stavljaju u sanduk pre kremacije zato što se ponekad mogu desiti ogromne eksplozije – rekla je pomoćnica direktora Zavoda Dona Bol, posebno skrećući pažnju na telefone.

Prema njenim rečima problematični predmeti obično bivaju uklonjeni pre spaljivanja ali se ponekad dese propusti, posebno ako familija zavuče nešto u džep pokojnika.

Ožalošćeni često pitaju šta smeju da stave a šta ne, pa je tako jednom odbijen zahtev da bajker bude kremiran u kožnoj jakni i pantalonama, dok je jedan od najčudnijih predloga bio rezervni donji veš.

Izvor: Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite