Obradović se zahvalio komesaru Evropske unije za proširenje

Obradović se zahvalio komesaru Evropske unije za proširenje

Predsednik Dveri, Boško Obradović navodi da sad građani vide ko nije na briselskim jaslama i ko je prava opozicija, što je reakcija na pisanja da su Dveri antievropska stranka i da zato nisu pozvane kod Hana na razgovor.

Obradović i njegov koalicioni partnere Saša Radulović(Foto:Printscreen)

Ko će iz opozicije danas otići na kanabe kod briselskog komesara Johanesa Hana i zašto? Dveri sigurno neće, navodi se u saopštenju.

Prvo, ne volimo da nas postrojavanju nižerazredni činovnici briselskog CK EU. Drugo, muka nam je od njihovog licemerja, juče se ližu sa Vučićem, danas glume sastanak sa opozicijom, a već šest godina favorizuju aktuelni režim jer im ispunjava sve želje, uprkos katastrofalnom stanju u pravosuđu, medijima i borbi protiv kriminala i korupcije u Srbiji. Treće, i najvažnije, ima duboke logike da se Han juče video sa kolonijalnim upravnikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a danas sa njegovim istomišljenicima u opoziciji po pitanju priznanja nezavisnog Kosova, da čisto još jednom proveri da li sve stoji kako treba pred završnicu, navodi Obradović.

Obradović ističe da jedino Dveri i DJB iz opozicije nisu pozvani u društvo za “izdaju KiM”. Moram da izrazim svoju veliku zahvalnost Johanesu Hanu što nismo pozvani na ovaj folirantski skup. Time je poslata jasna poruka biračima u Srbiji ko nema gazdu u Briselu, ko nije na njihovim jaslama i ko predstavlja pravu opoziciju u Srbiji, zaključio je Obradović.

Dveri dodaju da su Johanes Han i “briselska birokratija, antievropska vlast”. Dveri su danas najmoderniji evropski pokret u Srbiji, jer širom evropskih zemalja na izborima sve više pobeđuju političke opcije koje imaju sličan program sa Dverima, jer se protive diktatima iz Brisela. Mi ne želimo da nam Johanes Han određuje kako ćemo živeti u Srbiji. Ko to želi ide sa njim na sastanak, poručuje Obradović

Izvor: Danas

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite