Saradnik Hilari Klinton hteo da nabavi slike golog Donalda Trampa, pa mu se obilo o glavu! (AUDIO)

Saradnik Hilari Klinton hteo da nabavi slike golog Donalda Trampa, pa mu se obilo o glavu! (AUDIO)

Adam Šif, jedan od najviših funkcionera Demokratske stranke i blizak saradnik Hilari Klinton snimljen je u razgovorima sa ruskim „pranksterima“ koji su odradili razrađeni kompromis.

Adam Šif (Foto: Printscreen)

On je, dvojici komičara koji su odradili i Niki Hejli, naime, u razgovoru sa njima rekao kako će proslediti njihove tvrdnje FBI-u. Ruski duo se predstavljao kao lažni ukrajinski političar, tvrdeći da je Tramp imao seksualne odnose sa ruskim modelom Olgom Bozgovom nakon njenog proglašenja za mis univerzuma 2013. godine kao i da su te slike prosleđene Putinu.

Dvojica šaljivdžija su dali mejlove Dejli Mejlu iz kojih se jasno vidi kako Šifov tim pokušava da dođe do klasifikovanih podataka u ukrajinskoj ambasadi u Vašingtonu. Njegov tim je odgovorio na ove tvrdnje govoreći kako nisu naseli na foru, ali nisu rekli zašto su nastavili komunikaciju i odgovarali i dalje na mejlove dvojice Rusa.

Iako Šif tvrdi kako su odmah posumnjali da je u pitanju šala, u osmominutnom razgovoru se jasno vidi da je razgovor shvatao veoma ozbiljno, a sama dužina razgovora sugeriše da je Šif bio spreman da otkupi fotografije golog Donalda Trampa.

Izvor:  Daily Mail/ Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite