ŠEŠELJ: Nećemo i ne možemo da izdržavamo ilegalne migrante!

ŠEŠELJ: Nećemo i ne možemo da izdržavamo ilegalne migrante!

Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su Opštinu Obrenovac

 

Vojislav Šešelj sa Miljan Damjanovićem u Obrenovcu(Foto:Printscreen)

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su Opštinu Obrenovac koju je posle nedavne vodene stihije zadesila i poplava migranata. Radikali imaju jasan stav po pitanju migranata u Srbiji:

Obrenovac je imao pored te svoje muke dosta problema i sa tim migrantima. Vi znate, od prvog dana da je stav Srpske radikalne stranke bio da Srbija može te ljude unesrećene usput da nahrani, da im pomogne, ali ne može da ih primi.

Ne može trajno da ih primi i nema gde da ih naseli. Lepo je hvaliti se u svetu – učinili smo to i to, ali isti taj svet koji je izazvao rat u Avganistanu, Iraku u Siriji, on treba svoja leđa da podmetne. Ima ogromne potencijale, a ne jedna siromašna Srbija,“ izjavio je dr Šešelj i izrazio uverenost da će građani dati poverenje vrednim i sposobnim kadrovima Srpske radikalne stranke:

„Mi se nadamo, braćo i sestre, da ćemo zahvaljujući poverenju građana uspeti da probijemo cenzus na ovim izborima, da ćemo formirati ozbiljnu, jaku odborničku grupu, a onda će se stvoriti uslovi i za naše učešće u beogradskoj vlasti.

Mi smo stranka koja ima sposobne kadrove, ozbiljne ljude, mi smo stranka disciplinovanih i marljivih ljudi, mi smo stranka ljudi koji izgaraju na svom poslu!“

Izvor: Espreso

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite