JEDAN OD POSLEDJIH INTERVJUA GLOGOVCA: Surovost će vladati Srbijom, centri moći su nas izigrali 5. oktobra (VIDEO)

U jednom od poslednjih intervjua koje je Nebojša Glogovac dao za naše medije u emisiji „Na raskršću“ osvrnuo se na temu šta su problemi našeg naroda i zbog čega u Srbiji narod više nije sklon da se bori za promene i ne vidi se bolja budućnost. Kako je Glogovac rekao narod se često borio za pravdu i bio izmanipulisan, primer toga je kako navodi 5. oktobar u kome je kako kaže i sam učestvovao, da bi kasnije saznao da se nije radilo o borbi za pravdu već se radilo manipulacijiama iz raznih centara moći.

Glogovac u emiji (Foto: Screenshot)

U našem svetu surovi dobro prolaze, dobro naplaćuju svoju surovost i narod više nema snage da se suprotstavi surovosti i da ujedinjen pokaže onima koji su surovi da su zajedno jači od njega – rekao je Glogovac.

„Narod je izgubio snagu u velikom broju promašenih pokušaja, u prividnim revolucijama i prividnom buntu naroda koji pokušava da dođe do neke pravde, a danas se ispostavlja da su ti pokušaji izmanipulisani“.

Kada se osetite izigrani posle takvog zanosa, a celo vreme mi je u glavi taj 5. oktobar i priča o tih „300.000 ljudi“ na ulicama 3 meseca i tako dalje, gde sam i sam bio, i tek kada malo pročeprkate te stvari putem interneta vidite da je sve to bilo instruisan i ne odgovra onome za šta se narod borio – izjavio je Neboša Glogovac u emisiji „Na raskršću“.

Vremenom posle nekoliko pokušaja narod gubi veru i svaki seldeći pokušaj ne nailazi na razumevanje naroda jer se sve čas posla okrene protiv njega – zaključio je glumac.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite