LIDER HOLANDSKE OPOZICIJE: Došlo je vreme da izvršimo de-islamizaciju zemlje!

LIDER HOLANDSKE OPOZICIJE: Došlo je vreme da izvršimo de-islamizaciju zemlje!

Povodom novih izbora u 30 opština u Holandiji zakazanim za 21. Mart, danas se Holanđanima obratio predsednik evro-skeptične Partije za slobodu Gert Vilders sa žestokom porukom da je došlo vreme da se Holandija de-islamizuje. Vilderova stranka je trenutno najjača opoziciona frakcija u Holandiji i na predhodnim izborima za nacionalni parlament zauzela je drugo mesto.

Gert Vilders (Foto: Screenshot)

Za nas Holandija uvek na prvom mestu, to je naš vodeći princip, osuđujemo kabinet premijera Rutea prodaje zemlju Briselu i prodaje je islamu. EU drži naše granice širom otvorenim za miliona migranata koji dolaze iz Azije i Afrike, naša populacija je pod opasnošću da bude zamenjena – navodi u svom obraćanju Gert Vilders

Šta se dešava sa zapadnom Evropom? Zapadna Evropa podstiče islamizaciju dok istočna Evropa protivi, njihove zemlje ne dozvoljavaju da ih pregaze ni Evropska unija ni islamizacija koja je uzela maha na Zapadu i to je ono što i mi trebamo da uradimo, kada kažemo dosta onda je zaista dosta.

Kako Vilders navodi Holandski identitet nije islamski, on se bazira na judeo-hrišćanskim vrednostima i humanizmu, na slobodi i demokratiji i dodaje da su te stvari neraskidivo povezane sa holandskim nacionalnim identitetom. Vreme je da to pokažemo došlo je vreme da se Holandija de-islamizuje, ističe Gert Vilders.

Kako navodi lider najveće opozicione stranke u Holandiji, oni kao država moraju da rade sve suprotno od onoga što govori Brisel i dodaje „ovo je naša zemlja i mora ostati naša“.  Vilder na kraju svog obraćanja građanima poziva glasače da 21 Marta glasaju za njegovu stranku PVV, jer je glas za njih ujedno glas za demokratske vrednosti koje urušava Brisel.
Original snimak sa prevodom na engleski jezik možete pogledati ovde:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite