ORBANOV ŠAMAR MERKELOVOJ U SRED NEMAČKE: Vi ste hteli migrante mi nismo, vi gušite demokratiju!

ORBANOV ŠAMAR MERKELOVOJ U SRED NEMAČKE: Vi ste hteli migrante mi nismo, vi gušite demokratiju!

Viktor Orban je poznat kao najveći borac protiv masovne migracije i svih problema koje ona donosi, od terorizma, opterećenja o budžete država u koje migranti dolaze, do širanje bolesti koje prelaze granice.

Premijer Mađarske (Foto: Wikimedia)

Premijer Mađarske posetio je danas Nemačku gde se sastao saliderima Hrišćanske socijalne unuje (CSU) koja je osvojila 46 poslanika na izborima za Bundestag i 101 od 180 poslanika u parlamentu Bavarske. Orban je uputio oštre kritike Briselu sa izjavom koje iskazuju stav da su su oni hteli migrante, a mađarska nije pored čega je dodao da Brisel guši demokratiju u Evropi. Poseta lidera Mađarske izazvala je osude brojnih nemačkih političara uključujući i Martina Šulca koji je izjavio da ovakva poseta smanjuje šanse da CSU učestvuje u budućoj vlasti u Nemačkoj.

Poručio sam našim prijateljima da ćemo do kraja 2018. godine u Evropi ponovo vratiti volju naroda i da će Evropljani korak po korak sproveti one politike koje su u njihovom najboljem interesu po pitanju migracije.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant tukao i pljuvao ženu u avionu!
GRČKA ĆE NAJURITI AZILANTE: Azil vam ne traje beskonačno, spremajte se za deportacije!

Rekao sam i ranije da je problem migracije postao problem demokratije, narodi Evrope imaju slobodnu volju i nije uopšte sporno da oni ne žele da žive pod pretnjom terorizma, žele bezbednost i žele da im granice budu zaštićene. Građani žele da se oni koji nemaju razloga niti prava da žive u Šengenu sklone – rekao je Viktor Orban tokom posete Nemačkoj.

Godinama postavljam pitanje da li je moguće sprovesti volju naroda u Evropi po pitanju ilegalne imigracije? U mnogim državama nije i to je kršenje demokratskih principa.

Pročitajte još:
(VIDEO) DECA KAO MALJ ZA RAZBIJANJE KORDONA: Migrant udara detetom u policajce kako bi probio granicu!
SNIMCI ZAPALILI INTERNET: Migranti se šetaju tokom policijskog časa, a našeg čoveka tuče policija!

Od gospodina Sehofera sam naučio nekoliko stvari, primarno da se legalnost ne može bazirati na ilegalnosti, i zbog toga vladavina zakonam mora da se primenjuje. Ja mogu da kažem da je Mađarska zemlja koja se drži tih principa i mi od starta branimo naše granice i Šengen.

Mađarska gradi ograde i pazi na svoje granice dok se u drugim zemljava praktikuje princip ilegalnosti i slavi se haos. Naši partneri u Bavarskoj poštuju princip legalnosti i možete me shvatiti kao kapetana vaše granične patrole, jer juzna bavarska nije daleko od srpsko-mađarske granice- rekao je mađarski lider i dodao da kada Mađarska brani svoju granicu ona brani i Bavarsku.

Predsednik Hrišćanske socijane unije Horst Sehofer je priliko zajedničkog sastanka lidera ove parlamentarne stranke sa premijerom Mađarske, da ne je Viktor Orban lider koji poštuje vladavinu zakona i vidi ga kao saveznika CSU.

BONUS VIDEO: Na koje načine se od javnosti u Srbiji skrivaju napadi migranata, kao i kako izgleda plan Ane Branbić i SNS za masovno naseljavanje Afrikanaca po našoj zemlji možete pogledati u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite