BERLUSKONI: Žene vole kada ih zavodim, feministkinje šire mržnju prema muškarcima!

BERLUSKONI: Žene vole kada ih zavodim, feministkinje šire mržnju prema muškarcima!

Povodom feminističke kampanje koja se ovih dana odvija u Evropi i svetu, a koja za cilj ima da potpuno zaustavi i obeshrabri muškarce od udvaranja lepšem polu, Silvio Berluskoni je ušao u raspravu o seksualnom uznemiravanju izazvanom skandalom Harveya Weinsteina, rekavši da žene treba da budu srećne ako čovek pokuša da ih zavede.

Berluskoni u ratu sa feministkinjama(Foto:Screenshot)

Rekao je, međutim, da nije bio stručnjak na terenu, jer ga žene uvek žele i retko je morao da ih juri.

Bivši premijer, koji je osuđen, a zatim oslobođen plaćanja za seks sa maloletnom pratiljom pod imenom Ruby kradljivica srca, govorio je u prilog komentarima koje je ove nedelje napravila Catherine Deneuve.

Francuska glumica bila je jedna od 100 žena koje su ove nedelje potpisale pismo u Le Mondu gde brani čovekovo pravo da ukrade poljubac ili dodirne žensko koleno, žaleći se da je kampanja protiv uznemiravanja postala „puritanska“ i da je podstaknuta “ mržnjom prema muškarcima „.

„Catherine Deneuve je govorila blagoslovljene reči“, rekao je Berluskoni, 81.

„Prirodno je da su žene srećne ako muškarac pokuša da ih zavede“, rekao je u televizijskom intervjuu. „Nemam puno iskustva s tim jer su uvek žene te koje pokušavaju mene da zavedu. Važno je da je udvaranje elegantno.“

2011. godine Berlsukoni je izjavio: „Na pitanje da li žele da imaju seks sa mnom, 30% žena je odgovorilo“ da „, dok je ostalih 70% odgovorilo:“ Šta, opet? “

Nakon razdvajanja od svoje dugogodišnje supruge, bivše glumice Veronike Lario, Berluskoni se bacio u burnu godinu održavanja partija „bunga bunga“ u njegovoj rezidenciji blizu Milana i njegove letnje vile na Sardiniji.

Međutim, kasnije se počeo da  da živi sa bivšim prodavačicom iz Napulja koja je skoro pola veka mlađa od njega.

Izvor: Dnevna Gazeta / Telegraph.co.uk

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite