MIGRANT UBIO 2 ŠERIFA: U sudnici se zakleo se da će nastaviti da ubija policajce!

Ilegalni migrant iz Meksika Luis Brakamontes je proglašen krivim u petak za ubistvo dva zamenika šerifa u Sakramentu. Odgovorio je na presudu obećavajući da će ubiti još policajca, dok su sa druge strane njegovi advokati nakon izricanja presude izneli šokantne tvrdnje, između ostalog da da zbog Trampove kampanje za izgradnju zida nije mogao da dobije fer sudjenje, iako je zločin priznao?!

Osmeh na licu(Foto:Screenshot)

Daily Mail izveštava da je Brakamontes ubio zamenika šerifa okruga Sakramento Deni Olivera i šerifovog detektiva okruga Majkla Dejvisa juniora 2014. godine. On je ubio Olivera 24. oktobra 2014. godine, nakon čega je sat vremena kasnije usmrtio Dejvis.

Šerif okruga Sakramento Skot Džons je odgovorio na presudu tako što je rekao: „Činjenica da je ilegalni tuđin ili imigrant bez dokumenta, četiri puta je vraćen, i to ga ne čini zlim. On je zao zato što je odvratno ljudsko biće koje se u Sakramentu našlo ilegalnim putem.“

Brakamontes je priznao krivicu na sudu i „zatražio da ga ubiju“. Njegovi advokati su tvrdili da je bio mentalno bolestan i da je bio pod uticajem droga kada su se desila pucnjava. Takođe su tvrdili da je Trampova kampanja za zid i povećana granična kontrola značila su da Brakamontes „ne može dobiti pravično suđenje“.

Izvor: Breitbart

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite