AMIDŽIĆ: Nemoćan sam da promenim TV sadržaj

Šta ga zadržava na televiziji, da li privatno sluša narodnjake ili „mora zbog posla“, otkrio nam je jedan od najpopularnijih domaćih voditelja.

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot)

Ognjen Amidžić je napravio za sebe ime u svetu estrade, jer je voditelj kod kog skoro da nema folkera ili folkerke koji nisu gostovali. Njegova emisija na Pinku „Ami G Show“ se bavi životom poznatih ličnosti, ali zabavlja gledaoce i raznim suludim izazovima i igrama koje izvode za publiku.

Mnogi se ipak žale na stanje TV sadržaja danas, a i Amidžić tvrdi da je nemoćan da promeni kvalitet programa…

„Tu nemam šta da kažem, jer sam ja apsolutno nemoćan. Kao jedinka, ja tu ne mogu ništa… Imam neke vizije, ali to je suludo pričati u ovo vreme danas masovnih komunikacija, tolikog broja kanala, društvenih mreža, suludo…“, rekao je on.

Voditelj je već dug niz godina, pa smo ga pitali šta je to što ga u tom poslu „zadržava“?

„Pa, ta priča i ideja da možeš da realizuješ nešto što smisliš. Ja sam se oduvek trudio da ne radim klasični voditeljski posao od kad sam počeo, nego da sa ljudima, gostima, prijateljima komuniciram… Da ubacimo kreativnost, da stalno nešto radimo, snimamo, da se kostimiramo, glumimo, pravimo neke gluposti, to je meni lično uvek bilo zanimljivije. Tako da, eto, neke svoje ideje da mogu da realizujem“, istakao je Amidžić i dodao kojim gostima se najviše obraduje u emisiji:

„Onima koji imaju dobru energiju i sa kojima se kapiram. Ima ih dosta, ljudi koji imaju dobru energiju i pružaju šta treba.“

Iako u emisiji „Ami G Show“ najčešće gostuju zvezde turbofolk žanra, istakao je da to privatno nije njegov prvi izbor muzike…

„Pa, slušam 97 odsto stranu muziku. Domaću iskreno, vrlo slabo. Moram zbog posla informativno, ali to nije moj fazon.“

Izvor: Mondo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite