Poslanik napao Vučića na ulazu u Sabor, Vučić poručo ne plašim te se!

Saborski zastupnik „Mosta“ Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor.

Vučić sa Kolindom (Foto: Screenshot)

Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz sedišta hrvatske Vlade preko Markovog trga, do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću ali, pošto ga je obezbeđenje zadržalo dalje, nije se moglo razumeti šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučić odgovara:

– Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema – rekao je Vučić.

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali nije uspeo, pa mu je dobacio „kada će posetiti hrvatsku Glinu“.

Bulj je pre toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razume zbog čega predsednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

– Ovo je samo igrokaz koji vredja porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu svetog Marka – kazao je Bulj.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite