Trampova snaja Vanesa Tramp dobila pismo sa belim prahom, hitno prebačena u bolnicu zbog nesvestice!

Žena Donalda Trampa Juniora Vanesa Trampa prebačena je u bolnicu nakon što je otvorila pismo u kome sa nalazio beli prah.

Vanesa Tramp (Foto: Screenshot)

Vanesa Tramp, njena majka i još jedna osoba koja se našla u prostoriji prilikom otvaranja pisma su prebačeni u bolnicu kao preventivna mera dok se ne obave dalje analize.

Paket u kome se nalazilo pismo je namenjen Donaldu Trampu Junioru, koji sa bratom Erikom vodi „Tramp organizaciju“ nakon što je njihov otac postao predsednik SAD.

Asosieted press je izvestio da je Vanesa Tramp pozvala hitnu pomoć nakon što je počela da kašlje i oseća nesvesticu. Tramp organizacija je odbila da komentariše incident.

ABC prenosi da nije poznato da li je nek od petoro dece Vanese i Donalda Trampa Juniora bili prisutno u kući prilikom incidenta. Njuorška policija u saradnji sa obaveštajnom službom istražuju slučaj.

Televizija NBC prenosi da preliminarna istraga sugeriše da prah nije opasna po život. Međutim nemoguće je doneti konačni zaključak i potrebne su dalje analize.

ABC said it was not known if any of the couple’s five children were at home at the time of the incident. It said the New York Police Department and the Secret Service were investigating the incident.

Izvor: Independent UK

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite