EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!

EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!

Osamneastogodišnja Italijanka ubijena je, a njeno telo je iskasapljeno od strane migranta iz Nigerije, koji je u Italiji živeo na istekloj vizi. Prema istraživanju kriminologa profesora Alesandra Melucija migrant je najverovatnije planirao da joj ritualno pojede srce i genitalije.

Telo italijanske tinejdžerke Pamele Mastropietro pronađeno je na ulici, a njeno telo je isečeno na komade i stavljeno u veliki kofer prošlog mesece u gradu Polenca (Pollenza).

Policija je danas uhapsila Inocenta Osaghalea (Innocent Oseghale) u vezi sa ubistvom, nakon što su detaljno istraženi video zapisi oko mesta na kome je ostavljeno telo. Osaghale je poznat policiji kao diler droge, koji je čekao deportaciju, jer mu je istekla viza.

Policija je pretresla kuću Osghalea i pronašla odeću žrtve natopljenu njenom krvlju, koju je ubica verovatno čuvao kao trofej. Slučaj je uzeo još veću dimenziju kada je psihjatar i kriminolog profesor Alesandro Meluci (Alessandro Meluzzi) rekao u intervju za jedne italijanske novine, da ubistvo ima identičan obrazac kao ritualna ubistva nigerijske mafije.

Profesor Meluci ističe činjenicu da srce i genitalije nisu pronađene i sugeriše da su ti delovi tela pojedeni u kanibalističkom obredu. Brojni dokazi i okolnosti u kojima je počinjen zločin sugerišu da je Mastropietro ubijena u okviru drevnog rituala Makabre.

Pročitajte još:
MINISTAR POLICIJE OBJAŠNJAVA: Stranci tuku Šveđane i vrše im nuždu u usta, jer nisu integrisani!
OVO NIJE TERORIZAM: Migrant napao taksistu u Novom Sadu, vikao Alahu Akbar i nosio pancir!
NEUTEŠNA: Ispovest majke kojoj su migranti ubili ćerku i pojeli joj organe!

Đanfranko Borgani (Gianfranco Borgani) advokat osobe koja je ranije bila osumnjičena da je učestvoval u zločinu kaže takođe da nije isključeno da je žrtva ubijena u okviru Vudu rituala u kome se telo kasapi kako bi se došlo do spiritualnih moći.

Najnoviji forenzički izveštaj potvrdio je da je devojka tučena do smrti, što je poništilo predhodnu teoriju policije da je ubijena tako što joj je ubrizgana smrtonosna količina droge u krvotok.

Pročitajte još:
UZBUNA! Cela Nemačka i Evropa NA NOGAMA! Lekarka otkrila STRAVIČNU ISTINU o migrantima!
Migranti silovali 1.400 devojčica u gradu Roterhamu! (VIDEO)

Tužilac Đovani Đorđo je izjavi da uprkos tome da Oseghale nije zvanično optužen za zločin, brojne izjave na saslušanju su ga inkriminisale i sugerišu da je bio deo zločina. 

BONUS VIDEO: Svedočenja o napadima na decu od strane migranata u Beogradu, kao i kamenovanju naših građana možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta/ Liberoquotidiano.it/ riscattonazionale.net

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite