HAOS U BEOGRADU: Novinari napadnuti dok su snimali prilog o migrantima!

BEOGRAD – Ekipa televizije O2 napadnuta je danas u beogradskom naselju Mirijevo tokom direktnog uključenja u Vesti sa informacijama o 37 ilegalnih migranata nadjenih u jednoj kući, saopšteno je na sajtu B92. 

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Kako je navedeno, tokom direktnog uključenja uživo u Vesti televizije O2 novinar Darko Jević pričao je o hapšenju koje se rano jutros dogodilo u Mirijevu, kada je ekipi prišla nepoznata žena, napala ih i pokušala snimatelju da oduzme kameru.

Dodaju da se ranije danas desio napad i na ekipu Prve televizije, kada je sin uhapšenih napao novinara Stefana Jovića.

Ranije danas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu otkrili su 37 ilegalnih migranata u kući u Mirijevu i uhapsili dve osobe zbog krijumčarenja ljudi.

Srbija idalje nije objavila statistiku o porastu broja kivičnih dela na opštinama u kojima su stacionirani ilegalni migranti, to jest komparativni presek prijava građana u periodu pre i nakon dolaska ilegalnih migranata na određenu opštinu.

Jedini podaci koji su objavljeni odnose se na broj procesuiranih migranata što ne pokriva najveći broj krivičnih dela ovog tipa, za koje počinioci nikada ne budu uhvaćeni, pa je potrebno istražiti broj prijava građana i nerešenih slučajeva na određenoj teritoriji.

Izvor: Kurir, B92, Dnevna Gazeta

 

 

 

(Kurir.rs/B92)

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite