AZILANT ODRAO KOŽU PSU: Hteo da ga ispeče na roštilju, intervenisala i policija!

AZILANT ODRAO KOŽU PSU: Hteo da ga ispeče na roštilju, intervenisala i policija!

Aktivisti za zaštitu životinja digli su veliku prašinu u Italiji, nakon slučaja pečenja psa na roštilju u migrantskom centru Vibo Valenti u regionu Kalabria. Italijanski Karabinjeru (jedinice policije) intervenisali su zajedno sa vojnom policijom nakon što su dobili prijavu od strane zaposlenih u centru za migrante, koji su videli scenu u kojoj je 29-godišnji Nigerijaca nameravao da ispeče psa na roštilju. Migrant je sa psa odrao kožu i isekao ga na komade, nakon što je prekinut u svom planu da ispeče psa. Dodatan šok izazvala je činjenica da se ovo desilo u migrantskom centru gde migranti redovno dobijaju hranu.

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Mlada žene zaposlena i migrantskom centru koja je pozvala policiju ujedno je članice jedne od organizacija za zaštitu životinja. Nigerijski azilant je rekao policiji da je u njegovoj zemlji navodno normalna praksa da se psi jedu. U izjavi policiji 29-godišnji Nigerijac se brani time da on nije ubi psa nego ga je pronašao mrtvog na putu. Ipak iz policije idalje nije potvrđeno da li govorio istinu. Pored toga počinitelj ovog gnusnog dela je rekao nadležnim organima da mu nisu bili poznati italijanski zakoni koji zabranjuju ubijanje i korišćenje kućnih ljubimaca kao hrane.

Policija je prebacila nigerijskog migranta u novi centar u bilizini grada Niktorea (Nictorea).

Kada su u pitanju porekla azilanata u Italiji, Nigerijci čine najveću grupu, veću od Sirijaca i Iračana zajedno, iako se u toj zemlji ne vodi rat. U 2017. godini broj Nigerijaca se duplirao i sada čini čak 15.7% ukupnih tražioca azila. Druga najveća grupa su ilegalni migranti iz Gvineje sa 8.4%, sa duplo manje azilanata od Nigerije.

Afrički migranti su proteklih dana u žiži medijske pažnje nakon što je italijanska tinejdžerka Pamela Masterpietro ubijena, i sumnja se da su ritualno pojedeni srce i genitalije od strane ilegalnih migranata iz Nigerije u okviru Vudu rituala Makabre.

 

Celu vest o tom ubistvu možete videti klikom na sledeći link: ITALIJA U ŠOKU: Migranti ubili tinejdžerku i pojeli joj srce i genitalije!

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite