DA LI SMETE DA SE KLADITE: Evo kako kladionice prognoziraju izbore u Beogradu

Beogradske kladionice su iznele svoje prognoze u susret predstojećim beogradskim izborima, i procentima koje će, po njima, osvojiti kandidati za prvog čoveka prestonice.

Beograd (Foto: Pixabay)

Najbolje izglede na izborima u Beogradu, prema kladioničarima, ima lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, čiji je rejting, kako navode, 40,2 odsto.

Na drugom mestu, objavljeno je na sajtu Medijanbet, nalazi se lista „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ sa 16,8 odsto podrške.

Treća je lista grupe građana „Aleksandar Šapić – gradonačelnik“ sa 10,8 odsto, a iza njih je lista „Da oslobodimo Beograd – DS, SDS, Nova i ZEP“ sa rejtingom od 7,1%.

Prema istim prognozama, cenzus od pet odsto prešle bi još liste „Ivica Dačić – SPS – JS – Dragan Marković Palma“ sa 6,91 odsto podrške i „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, sa rejtingom od 5,4 odsto.

Ispod cenzusa, kako procenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa „Ne davimo Beograd – žuta patka“ sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto.

Ostale liste, prema ovim prognozama, imaju rejting ispod jednog procenta, navodi se na sajtu Medijanbet.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite