ZA VUČIĆA POSTOJI SAMO BEOGRAD: Najavljuje prosečnu platu od 500e, ali samo u prestonici!

ZA VUČIĆA POSTOJI SAMO BEOGRAD: Najavljuje prosečnu platu od 500e, ali samo u prestonici!

„Doći ćemo do onoga što sam rekao – 500 evra prosečna plata u Beogradu i veće penzije“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije (Izvor: Screenshtot)

Vučić, koji je i predsednik SNS izjavio je na mitingu liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ u Ripnju, da može da garantuje da će ove godine biti povećane plate i penzije.

On je rekao da je nezaposlenost smanjena sa 26 na 12 odsto, da je potrebno podići Avalu kao turistički kompleks i da je potrebno da više novca ostaje u opštini Voždovac.

„Važno je da se čuva gradska kasa, da se smanji broj nezaposlenih da se grade ulice, rekonstruišu lokalni putevi, izgradi metro. Danas imate obećanje od mene, ja vam garantujem da ćemo da gradimo i izgradimo metro, da ćete da se ponosite svojim gradom“, rekao je Vučić.

Vučić je kritikovao opoziciju i rekao da njegovi politički oponenti žele da preuzmu vlast samo da bi preuzeli „kasu“, koja je prema njegovim rečima, danas puna.

„Toliko je primamljiva gradska kasa, da ćemo da imamo 24 liste. Toliko su primamljive pare. Svi čekaju da se ujedine protiv jedne jedine liste. Šta oni nude? Rušenje – hoćete da rušite ‘Beograd na vodi’, da nam vratite pacove i zmije. Hoćete da rušite puteve“, rekao je Vučić.

On je dodao i da je opozicija napadala gradonačelnika Sinišu Malog i da je od njih slušao samo „diplome, diplome, diplome“.

„Nisu diplome važne, nego marljivost“, rekao je Vučić.

Prvi na listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ Zoran Radojičić rekao je da se aktuelna vlast postarala da se svih 17 opština Beograda ravnomerno razvijaju. On je na mitingu te liste u Ripnju rekao da su veliki projekti važni za Beograd kao metropolu, jer se iz njih razvijaju nove investicije i da će uskoro početi da se realizuje projekat metroa, kao jedan od velikih projekata.

Radojičić je rekao da će se u Ripnju renovirati Dom zdravlja, biti napravljen Dom kulture i postavljeni ležeći policajci. Predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić rekao je da je današnji dan veliki i dodao da ne sumnja da će ta lista pobediti.

„Slabo čujem taj aplauz. Treba da se veselimo, ovo je veliki dan danas. Da podržimo ovu politiku i podržimo ono što ovaj grad gradi i radi“, rekao je Karić na mitingu i dodao da nije potrebno da se građani dele na „leve i desne“, već na one koji „znaju i ne znaju“.

Miting je počeo intoniranjem himne Srbije „Bože, pravde“, a mitingu su prisustvovali ljudi sa državnim zastavama.

Izvor: B92

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite