DAČIĆ: Nakon izbora u Beogradu idemo u koaliciju sa SNS

Na izborima za Beograd ne smeju da pobede stranke koje ne mogu da garantuju stabilnost i Beograda i Srbije, rekao je danas predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić na izbornoj konvenciji liste SPS—JS.

Dačić (Foto: Screenshot)

 

On je istovremeno imao poruku za predsednika SNS Aleksandra Vučića:

„Želim svom dragom prijatelju Aleksandru Vučiću da poručim u jednoj rečenici — da vodi računa o onima koji su u njegovoj koaliciji. Za nas ne treba da brine, jer sve dok radimo u interesu Srbije bićemo uz tebe, dragi Aleksandre. Zato smo te podržali na predsedničkim izborima, zato smo sada u koaliciji s tobom, zbog Srbije. Zato ćemo i posle ovih izbora biti u koaliciji, jer smo ponosni na sve što smo uradili zajedno“, poručio je Dačić.

Beograd je centar Srbije, i zato je važno, istakao je Dačić, da i glavni grad bude stabilan, a to ne može da obezbedi onaj ko se zalaže za nezavisno Kosovo, koji kaže da je Republika Srpska genocidna tvorevina, koji se odriču Rusije…

Izneo je i da su sve što je u Beogradu izgrađeno, izgradili komunisti i socijalisti i naveo da je cilj njihove koalicije Beograd sa više radnih mesta, socijalne pravde, da periferija bude kao i centar, bezbedan grad sa perspektivom za mlade, da bude povezan sa svetom.

„Zato je za nas Beograd centar sveta“, rekao je lider SPS i pozvao sve koji su „voleli Tita, voleli Slobu“ i njega i Dragana Markovića Palmu da glasaju za listu broj tri.

„Ja sam garancija za odgovoran, jasan i suguran put kojim će se voditi i država, ali i grad Beograd“, uveren je Dačić.

Izvor: Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite