OPRA VINFRI NAPALA TRAMPA DA JE DEBEO: Tramp poručio kandiduj se, poraziću te kao i sve druge!

Predsednik SAD Donald Tramp je nazvao Opru Vinfri nesigurnom osobom nakon što je navedena voditeljka učestvovala u emisiji „60 minuta“, na kojoj je imala brojne izjave protiv Trampa. Tramp je na svom Tviteru napao Opru da su joj pitanja neprofesionalna i ostrašćena. Jedno od pitanja bilo je da li je Tramp psihički stabilan, a pored toga voditeljka je postavila pitanje da li je fizički sposoban da vodi državu, aludirajući na izjavu doktora koji je Trampa pregledao na sistematskom pregledu da bi mogao da smrša par kila. 

Opra Vinfri (Foto: Screenshot)

Lider Sjedninjenih Američkih Država rekao je na svom Tviter nalogu da se nada de će se Opra Vinfri kandidovati na izborima 2020. godine da bi mogao da je razotrkrije i porazi kao što je i sve druge političke protivnike pre nje.

„Upravo sam gledao nesigurnu Opru Vinfri, koju sam nekada ranije dobro poznavao kako intervjuiše ljude u emisiji 60 minuta“ napisao je Tramp i onda dodao „pitanja su joj bila ostrašćena, koristila je klevete, a podaci su joj netačni. Nadam se će se Opra kandidovati da mogu da je razotkrijem i porazim kao što sam i sve ostale!“, rekao je predsednik SAD.

Opra Vinfri je u emisiji intervjuisala 7 glasača koji su podržali Trampa i 7 koji su glasali za poraženu Hilari Klinton, a mnoga pitanja su po svojoj strukturi bila nekorektna kao što je „da li je Tramp uopšte dorastao da bude predsednik“,  kao i pitanja da li je Tramp srozao ugled Amerike u svetu.

Jedno od pitanja Vinfri je bilo i da li je Tramp stabilan kao osoba i da li je u dovoljno dobrom fizičkom stanju da bude predsednik, aludirajući sugestije doktora nakon Trampovog sistematskog pregleda da bi mogao da smrša par kila.

Opra Vinfri je bila otvoreni pristalica Hilari Klinton na izborima 20176.godine, a proteklih dana mediji sve više spekulišu da bi mogla da se kandiduje na izborima uprkos njenim izjavama da trenutno o tome ne razmišlja.

Izvor: Dnevna Gazeta/Independent UK

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite