OTKRIVENO: Poslanica Marinika Tepić deo ekstremnog pokreta osumnjičenog za terorizam u SAD!

Narodni poslanik Marinika Tepić, istaknuti član Nove stranke otvoreno se deklariše kao pripadnik ekstremističkog „ANTIFA“ pokreta. Sporni pokret je u SAD u proceduri da budu zabrenjen zbog terorističkih aktivnosti, a sledbenici ovog pokreta u Beogradu ispisali su grafite sa porukom „sve vas čeka metak“ koja se odnosi na protivnike ovog pokreta. Radi se o pokretu koji se otvoreno protivi slobodi govora i zagovara nasilje nad neistomišljenicima. Poslanica je na svom Tviter nalogu stavila da je pripadnik ekstremno-levičarske grupe.

Poslanica Tepić (Foto: Screenshot)

Pokret Antifa koji je u Srbiji relativno nepoznat otvoreno se zalaže za nasilje i gušenje slobode govora, a deklerativno se predstavljaju kao anti-fašisti, ipak njihov aktivizam ne koncetntriše na fašističke organizacije, pa su tako više puta napadali konzervativne organizacije širom Evrope i Amerike. Jedan od velikih incidenata koji su izazvali desio se nedavno na univerzitetu Berkli kada je fakultet zapaljen od strane Antifa aktivista, jer su želeli da spreče obraćanje novinara Mila Janopulosa koga su prozvali neo-nacistom, jer je protivnik ilegalne imigracije. Janopulos je homoseksualac jevrejskog porekla, to je učinilo optužbe degutantnim i izazvalo osudu velikog dela javnog mnjenja.

Povodom ovog slučaja oglasila se i organizacija Generacija identiteta saopštenjem da tužilaštvo nije reagovalo na pretnje Marinike Tepić da će „uzeti zakon u svoje ruke“ kao ni na pretnje njenih „antifa“ saboraca da će poubijati svoje neistomišljenike. Na slici grafita koji je ispisan u centru Beograda vidimo natpis „sve vas čeka metak“,dok se Tepić na tviter nalogu,  deklariša kao pripadnik „antifa“ pokreta koji je stavio svoj potpis ispod skandalozne preteće poruke – stoji u saopštenju Generacija Identiteta, pokreta čiju je zabranu tražila Marinik Tepić.

Pokret dodaje da po aršinima Marinike Tepić i grupe političara i partija oko Demokratske stranke, ekstremizam postoji samo ukoliko dolazi od Srba, dok su s druge strane, razni antisrpski ekstremisti poput „antifa“ pokreta ili Sulejmana Ugljanina za „demokrate“ poželjan partner i normalna pojava.

Na Tviter profilu poslanice se jasno može videti da ne deklariše kao anti-fašista već kao pripadnik pokreta Antifa:

Snimak nereda Antife na univerzitetu Berkli:

Pokret ne preza od nasilja, jedan od osnovnih postulata ove organizacije je da je nasilje potrebno kako bi se zaustavili oni koje su deklarisali kao opasne po društvo. Grupacija je trenutno u proceduri da bude svrstana na spisak terorističkih organizacije u SAD posle peticije Beloj Kući koju je potpisalo čak 300.000 zabrinutih građana.

Prema saznanjima Dnevne Gazete još uvek niko nije priveden zbog grafita „sve vas čeka metak“ u potpisu Antifa, a do sada nije bilo pokušaja da se ova visoko-rizična grupa koja zagovara nasilje i ubistva zabrani.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite