ŽLOČIN KOJI POTRESA EVROPU: Migranti iz Nigerije tinejdžerki izvadili kosti iz tela, leš bacili na ulicu!

ŽLOČIN KOJI POTRESA EVROPU: Migranti iz Nigerije tinejdžerki izvadili kosti iz tela, leš bacili na ulicu!

Nedavno ritualno ubistvo Italijanske tinejdžerke Pamele Mastropietro kojoj su pojedeni srce i genitalije definitvno su delo nigerijska mafije, kaže vodeći italijanski kriminolog Alesandro Meluci, a ta mafija se veoma brzo širi po Italiji. Brutalan zločin dogodio se ranije ovog meseca, a novi detalji šokirali su javnost u Italiji i ostatku Evrope. 

Pamela Mastropietro (Foto: Fejsbuk)

„Nigerijska mafija je najnemilosrdinija na svetu, videli ste kako su ubili Pamelu. Radi se o vidu sekte koja kolonijalizuje Italiju i otima biznis od tradicionalnih mafijaških porodica“, rekao je u televizijskom intervjuu Alesandro Meluci (Alessandro Meluzzi), istaknuti kriminolog, hirurg i psihjatar.

„Ono što smo videli u slučaju Pamele Mastropietro su iste metode koje nigerijska mafija sistematski primenjuje u Nigeriji kao i van zemlje“, rekao je Meluci. „To je rutina sečenja žrtve na komade i u nekim slučajevima jedenja njihovih delova tela“.

Iskasapljeno telo Pamele Mastropietro pronađeno je ranije ovog meseca ostavljeno na ulici u 2 kofera, a na telu su falili vrat, srce i genitalije. Telo je takođe oprano hidrogenom kako bi se uništili mogući dokazi, a bačeno ja na ulici u koferu. Pored toga iz tela žrtve su izvađene kosti.

Trojica nigerijaca su uhapšeni zbog dovođenja u vezu sa ubistvom, policija je između ostalog uhapsila Inocenta Osaghalea (Innocent Oseghale) nakon što su detaljno istraženi video zapisi oko mesta na kome je ostavljeno telo. Osaghale je poznat policiji kao diler droge, koji je čekao deportaciju, jer mu je istekla viza. U njegovoj kući su pronađeni brojni predmeti koji su pripadali žrtvi.

Meluci je rekao da nije iznenađen da je prilikom autopsije otkriveno da fali srce žrtve.

„Deca vojnici u Sijera Leoneu jedu ljudska srca da bi se dokazali kao muškarci, i da bi kako veruju postali hrabriji“ rekao je Meluci „U nigerijskoj mafiji, rituali kanibalizma nisu izuzetak nego pravilo. To su normalne stvari po njih, ali niko ne voli da priča o tome zbog straha da će ga neko napasti da je rasista. Moramo da pređemo preko toga, jer ovo je tek vrh ledenog brega i problemi će postajati sve veći“.

„Srce je najbitniji deo ljudskog tela kod animista (vrste religije), veruje se srce donosi hrabrost i da njegovo jedenje produžuje život“ rekao je renomirani kriminolog.

Više o ubistvu i hapšenju počinilaca možete pročitati klikom OVDE. 

Prema pisanja američkog medija Breitbart šokantan broj žena koje migriraju iz Nigerije u Italiju završava u prostituciji. Čak 80% njih, a okvirno 50% svih prostitutki u Italiji je poreklom iz ove afričke zemlje.

Nigerijska mafija je iskoristila migrantsku krizu kako bi povećala obim svog delovanja, od 2014. do 2016. godine 12.000 nigerijskih žena i devojčica je stiglo u Italiju, a neverovatnih 9.400 je završilo u prostituciji.

BONUS VIDEO – Pogledajte kako je u Evropi nastao fenomena zabranjenih zona, delova gradova u kojima migranti ne dozvoljavaju lokalnoj policiji da uđe i formiraju paralelne zajednica kao nekada Albanci na Kosovu: 

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Original vest na engleskom jeziku možete pronaći klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite