NAKON PRVOG METKA ZAPOMAGAO UPOMOĆ: Kik-bokser nađen go do pasa

Leskovčanin Nikola Jović (23), koga je još nepoznati muškarac izrešetao mecima u noći između 20 i 21. februara, se pre pucnjave borio sa ubicom nedaleko od svog stana u naselju Dubočica, gde je i ubijen.

Izrešetan rafalima (Foto: Facebook)

Na takav zaključak, kažu obavešteni izvori, upućuje činjenica da je bio go do pasa sa više ogrebotina kada je njegovo beživotno telo pronađeno.

Izvor tvrdi da je Nikola zapomagao kada je u nogu dobio prvi metak, ali mu niko nije pritekao u pomoć. Niko nije izašao i kada je po njemu osuta rafalna paljba. I dalje se spekuliše o broju ispaljenih metaka, i ta brojka kreće se od četiri do čak sedam hitaca. Izvori tvrde da je jedan metak zavšio u automobilu parkiranom u blizini.

Dok jedni tvrde da je mladi Nikola bio uzoran mladić i sportista, drugi ga zbog prošlogodišnjeg hapšenja kod Predejana, kada je u automobilu njegovog druga, s kojim je on bio tog momenta, pronađena veća količina narokotika, povezuju sa ljudima iz kriminalnog miljea.

Njegovi drugovi, pak, kažu da su sve priče izmišljene i da je Nikola vodio veoma zdrav život, voleo muziku i provod.

– Često je okupljao društvo u stanu gde bi se lepo provodili. Ponekada smo bili malo bučni pa bi komšije reagovale, ali to je karakterstično za mlade. Ako je njemu i nama to jedini greh, a jeste, neka bude da smo s Nikolom zajedno bili loši momci – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Nikola je ubijen na dan svog 23. rođendana. Veče pre toga tražio je od oca, inače, žandarma, 2.000 dinara za izlazak u grad.

Izvor: Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite