NEMAČKA ZGROŽENA: Azilanti grupno silovali devojčicu od 13 godina, dodeljena uslovna kazna!

NEMAČKA ZGROŽENA: Azilanti grupno silovali devojčicu od 13 godina, dodeljena uslovna kazna!

Na suđenju za grupna silovanja pred sudom u Bambergu troijica migranata dobili su ponudu suda da priznaju krivicu i dobiju drastično manje kazne. Napastvovanje se desilo na vašaru u mestu Hiršaid (Hirschaid) u Bavariji u septembru prošle godine kada je više žena, najmlađa žrtva je imala 13 godina.

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Trojicu azilanata su optuženi da su zlostavljali devojke na nemačkom vašaru, sud distrikta Bamberg proglasio je krivim, dvojica Sirijca osuđeni su na kazne zatvora, dok je migrant iz Iraka osuđen na godinu i tri meseca uslovne kazne, tako da će se i pored ovog gnusnog zločina opet naći na ulicama Nemačke.

Sudija Martin Wašner (Martin Waschner) je odmah nakon čitanje prvostepene presude ponudio azilantima nagodbu da priznaju krivicu kako bi dobili smanjene kazne (kao se suđenje ne bi nastavilo u durgostepenom postupku i kako bi navodno poštedeli žrtve daljeg mučenja). Advokat odbrane je prihvatio nagodbu.

Iračanim Mustafa K. (20) priznao je da seksualno zlostavljao prvo devojčicu od 13 godina, a kasnije drugu od 16. Njegov advokat je tokom suđenja govorio da je otuženi bio neuračunljiv, jer navodno „greškom sa posle uzimanja lekova konzumirao alkohol“. Mustafa K. je izbegao služenje zatvorske kazne i biće pušten na uslovnu slobodu.

Njegovi saučesnici u ovom brutalnom zločinu Muhamad R (16). i Šair M. (19) obojica Sirijci, priznali su krivicu pred tužiocom. Oni tvrde da su bili učestvovali i napadu kada je devojčica od 17 godina odvučena sa žurke i silovana ispod obližnjeg mosta.

Prema izveštaju policije posetioci koji su pokušali da spreče napastvovanje pretučeni su od strane izbeglica iz Iraka i Sirije, tučeni po glavi i šutirani u stomak.

Izvor: Dnevna Gazeta/Politik-stube/ Bild-Zeitung

Original vest na nemačkom možete pogledati na klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite