OKRZNUO MIGRANTA U TRAMVAJU: Ovaj ga pretukao sa prijateljima, stradali i drugi putnici!

U 03:10 po lokalnom vremenu dvadesetšesto-godišnjak na minhenskoj tramvajskoj liniji 20 slučajno je okrznuo patiku migranta iz Nigerije, nakon čega mu se izvinio. Dvadesetogodišnji Nigerijac ga je pratio do kraja tramvaja i kada je seo počeo je da ga udara pesnicama u lice. 

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Jedan od putnika pokušao je da spreči napad, ali je i on napadnut, tada se u tuču umešao devetnestogodišnjak iz Minhena koji je u Nemačku došao iz Obale Slonovače, pa je i on uzeo učešće u prebijanju.

Putnik koji je pokušao da zaštiti žrtvu napada završio je sa telesnim povredana u predelu lica. Napadači iz Nigerije i Obale Slonovače su uhapšeni, dok se istragom pokazalo da su u napadu imali i trećeg saučesnika koji je pobegao pre dolaska policije.

Dvojica napadača su pušteni na licu mesta nakon što im je policija uzela podatke, a očekuje ih suđenje za krivično delo teškog fizičkog napada.

Kako piše nemački opozicioni list Politik Stube iznenađujuće je da niko od brojnih main-stream medija nije preneo brutalni napad, što sugeriše da postoji velika doza cenzure i auto-cenzure na ovu temu unutar Nemačke, jer vladajuća koalicija Angele Merkel insistira na nastavku masovne migracije u Nemačku.

Izvor: Dnevna Gazeta/Politik Stube

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite