Transvestiti bez znanja roditelja predaju deci u školi i promovišu im promenu pola! (VIDEO)

Roditelji dece koja pohađaju školu u Bristolu protive se odluci da trasvestiti poslati drže predavanja deci na temu „zločina iz mržnje“. Zabrinuti roditelji rekli su Bristol Postu da je škola „Parson Street“ otišla korak predaleko pozivom da transvestiti čitaju knjige koje promovišu „alternativni“ stil života njihovoj deci.

Kontraverzna predavnja (Foto: Screenshot)

„Veliki broj roditelja u školi nije srećan odlukom direktora, nije bilo nikakvih razgovora o ovakvim predavanjima. Direktor je rekao da ako nam se ovo ne sviđa možemo da slobodno da ispišemo svoju decu iz škole, ili da ih zadržimo u kući kada su takva predavanja i napravimo neopravdane izostanke“ rekla je majka jednog učenika za Bristol Post.

Deca već imaju u svom redovnom gradivu seksualno obrazovanje uče o seksualnim manjinama i to je dovoljno, ali mislim da je ovo bio korak predaleko, dodala je zabrinuta majka.

Navedena škola u Bristolu je bila prva u Britaniji koja je odlučila da u sklopu gradiva deci ubaci političke poruke i promociju LGBT načina života deci.

Jedan od transvestita ima umetničko ime Građanka Bristola Sr*nje (Bristol’s Resident S***), a predavanja su vršena deci između uzrasta do 11 godina. Ovo je izazvalo ogorčenje roditelja, jer kako kažu ne žele da im deca budu izložena takvim stvarima.

Među predavačima bilo je i zaposlenih i sferi „zabave za odrasle“, a Tom Kanham (Tom Canham) osnivač časopisa Drag Queen Story Time koji je učestvovao u kontraverznom predavanju kaže da se radi o „umetnicima koji su u samom vrhu svoje struke“. Verujem da deca treba da uče iz naših ideja i da razumeju toleranciju od malih nogu rekao je Kanham.

Više od 2,000 dece je izloženo ovom projektu koji se finansira iz državnog budžeta, u sklopu projekta deca uče pesme o „transrodnosti“, uče o takozvanoj homofobiji, koja nikada nije svrstana kao prava fobij od bilo koje asocijacije psihijatara u svetu i dobijaju da se igraju sa igračkama koje su „transrodne“.

Kako brojni kritičari ovog programa kažu da privatna i seksualna sfera ne smeju da se mešaju sa obrazovnim sistemom. Oni zastupaju stav da je škola mesto učenje, a ne za političku propagandu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Original vest na engleskom jeziku možete pročitati klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite