ORBAN UDARIO ŠAMAR EU: Za razliku od Soroševe imperije kod nas nema terorizma i verujemo da su žene i muškarci jednaki!

Kada Mađari krenu na glasanje 8.aprila neće samo odlučivati o budućnosti zemlje u naredne 4 godine, već o budućmosti u mnogo decenija koje dolaze, poručio je premijer Viktor Orban.

Viktor Orban (Foto: Screenshot)

„Ovo neće biti obični izbori, ovo je krucijalna borba koja se odvija širom Evrope“ poručio je Orban i istakao da je centralno pitanje da li će Mađarska ostati van globalnog trenda koji stvara migranske države i sve više i više mešanja populacije, kulture i stvara ljude bez korena.  „Pitanje je da li će Mađarska zajedno sa Poljskom, Slovačkom i Hrvatskom, a možda i Rumunijom sprečiti takav proces“.

„Mađarska je hrišćanska zemlja i nacionalna država mađarskog naroda, ali svako u njoj može da izrazi svoja verske slobode i svoje mišljenje i izabere svoj put u životu“, rekao je Orban i dodao da su muškarci i žene jednaki u njegovoj zemlji, kao i da Mađarska nema problema sa terorizmom, ali kako naglašava sada je sve to dovedeno u pitanje, jer oni koji migriraju u Evropu nemaju iste stavove.

Pitanje je da li će Mađarska ostati hrišćanska zemlja ili će postati deo Evrope u kojima su sve populacije izmešane -poručio je mađarski premijer.

„Prvo se nasele, desetine hiljada, a zatim stotine hiljada ljudi koji nemaju ništa zajedničko sa našom kulturom i načinom života koji smo razvijali hiljadama godina“. Opozicija je dao Soroševe imperije i ona ima najmanje 2.000 plaćenika u Mađarskoj, a cilj im je da ceo kontonetn pretvore u migrantske države.

Izvor: Dnevna Gazeta

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite