(VIDEO) UBIJAJTE IH ONI SU NEVERNICI: Migranti uče decu u školi da mrze Hrišćane!

(VIDEO) UBIJAJTE IH ONI SU NEVERNICI: Migranti uče decu u školi da mrze Hrišćane!

Škola za muslimanske devojčice u gradu Notingemu učila je decu da treba ubijati homoseksualce, kao i da je njihova obaveza da ubiju one koji promene veru i napuste islam kao što je propisani u Kuranu. Predavačica je otvorena govorila deci da moraju da gaje mržnju prema svakome ko nije musliman. Skandal je izašao u javnost nakon što su lekcije snimljene skrivenom kamerom, u radilo se o navodno umerenoj školi koju mahom pohađaju deca sa migrantskom pozadinom .

Učiteljica iz pakla (Foto: Screenshot)

„Neko je musliman i više ne želi to da bude, šta ćemo onda da uradimo? Ubićemo ga!“ rekla je učiteljica devojčicama u školi koja je do izbijanja skandala važila za umereno mesto u kome se školuju integrisani migranti.

Na dalje pitanja jedne od učenica šta da rade ukoliko neko odbije islam, učiteljica je iz stopa odgovorila „ubijte ga, jel razumete pričamo o islamu“.

Sa snimka se takođe vidi da je deci objašnjavano da je potrebno da se primenjuju kazne kamenovanja do smrti i bićevanja ljudi. Pored svega sporna učiteljica rekla je su potrebne egzekucije na javnom mestu, jer kako kažu ne treba da živimo kao životinje.

Da su migrantska deca prihvatila srednjovekovne kazne, potvrđuje i dijalog koji se vidi na snimku gde oni ulaze u detalje, da ne treba samo ubijati homoseksualce nego ih treba bacati sa najviše zgrade u gradu, a zatim kamenovati ukoliko prežive.

„Nije dovoljno da obožavate Alaha, morate i da gajite mržnju u svom srcu za sve one koji rade stvari kojima ja Alah nezadovoljan, naročito kada živite u zemlji koja nije muslimanksa“ poručila je učiteljica islamske škole u Britaniji na snimku koji je zgrozio naciju i izazvao nove debate o masovnoj migraciji, kao i tome da li je moguća integracija migranta u Britaniji.

Učiteljaca na snimku takođe govori deci da ne mogu biti prijatelji sa onima koji su ne-muslimani, „sestre lojalnost je samo za muslimana, a ne za kafire(nevernike)“ ističe nastavnica škole u Notingemu.

Najveće ogorčenje britanske javnosti izazvala je činjenica, da je uprkos glasinama da škola širi ekstremističke i džihadističke ideje deci, sve do korišćenja skrivene kamere bilo nemoguće dokazati šta se dešava u školi jer niko nije bio spreman da javno posvedoči o indoktrinaciji, što je postavilo dodatno pitanje u kolik se još britanskih škola praktikuje ovakav tip predavanja.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite