Jedan od najpoznatijih voditelja u Americi, napao CNN i političare da su izmislili napad gasom u Siriji! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih voditelja u Americi, Taker Karlson čija emisija ima više-milionski broj gledalaca napao je medije i političare koji zagovaraju rat u Siriji sa obrazloženjem da Asad nikada ne bi koristio gas Hlorin na civilima iz prostog razloga što je već pobedio rat, Tramp je objavio da povlači vojsku iz Sirije i zbog čega bi Asad hteo da upropasti svoju dobru situaciju? pita voditelj Fox-a.

Danas se po pitanju Asada slažu se i Demorkate i Republikanci, to je znak da će se desiti nesto sto nije baš mudro, jer nema nikoga po stavi skeptična pitanja.

Videli smo slike dece koja se guše . Obe strane u Siriji imaju hemijsko oružje, Asad pobeđuje Amerika se povlači iz zemlje nakon poraza ISIS-a, i jedina stvar koju je mogao Asad da uradi i da poništi svoj uspeh je da isprovocira rat sa SAD – rekao je Karlson.

Ovo se desilo i proslog aprila, tačno godinu dana, tada je nova adminsitracija rekla da više ne želi da sruši Asada i ratni huškači su počeli da urlaju, a onda Asad je navodno iskoristio otrovni gas.

Kada su se neki tada bunili govorili su nam da ućutimo, jer to nije patriotsko ponašanje, govorili su naravno da je dokazano da je Asad koristio hemijsko oružje. Naravno lagali su, pre 2 meseca naš ministar odbrane je rekao da i dalje nemamo dokaze da je Asad koristio Hlorin – naglasio je Taker Karslon.

Čak i da je istina, šta bi se desilo da skinemo Asada, to će rezultirati genocidom nad Hrišćanima, CNN kaže nema veze moramo da promenimo vlast, kako je to prošlo u Iraku i Libiji? Zašto ne bombardujemo S. Arabiju koja izaziva glad u Jemenu od koje umiru hiljade dece, zato što mediji ne prenose snimke – kaže poznati voditelj.

Taker Karlson postavlja pitanje o će voditi Siriju, kako ističe Armija Islama kontroliše teritoriju koja je navodno napadnuta gasom, i postavlje pitanje zašto bi im Amerika pomogla kad je njihov vođa recimo javno tražio da se istrebe svi Alaviti?

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite