TVRDE DA JE SVE IZREŽIRANO: Haradinajevo gostovanje na TV Hepi je deo šireg plana, najavljen protest!

Obzirom da nismo dobili odgovor Hepi televizije a vezano za emitovanje emisije Milomira Marića u kojoj će gostovati Ramuš Haradinaj pozivamo narod na spontano okupljanje 16. Aprila od 20 časova ispred „Srećne“ televizije kako bi pokazali ogorčenost i negodovanje pred ovakvim ponižavanjem Srbije, ističe jedan od pokretača inicijative „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“, Nemanja Petrović.

Ramuš Haradinaj (Foto: Screenshot)

U saopštenju se navodi da postoje informacije kako je emisija već snimljena u Prištini i samo se čeka „zeleno svetlo“ za njeno emitovanje. Podsećamo da Hepi televizija ima nacionalnu frekvenciju i kao takva ne bi smela da daje medijskog prostora čoveku za kojim je raspisana poternica republike Srbije! Međutim nakon predstave sa Markom Đurićem, sramnim izjavama Aleksandra Vučića u Nemačkoj, najavljenim učešćem Srbije na samitu EU – Zapadni Balkan u Sofiji 17. Maja ove godine na kojoj će učestvovati i takozvana država „Kosovo“ ovo je samo još jedna predstava u režiji domaćih vlastodržaca i režima u procesu priznavanja nezavisnosti „Kosovu“ i njihovom članstvu u UN dodaje Petrović.

Pozivamo na ujedinjenje društva, sabornost i borbu za očuvanje Kosova i Metohije u granicama republike Srbije. Niti su Aleksandar Vučić, niti Milomir Marić srpski narod stoga im pokažimo da nećemo ustuknuti, predati se i povući. Pozivamo na opšte proteste i to ne samo protiv vlasti već i protiv apatične i polu mrtve opozicije koja je nesposobna da pruži bilo kakav otpor. Ponedeljak 16. April 20. časova,ispred zgrade TV Hepi, stoji na kraju saopštenja inicijative.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite