IZLIVI MRŽNJE: Ivan Ivanović napao humanitarca Arno Gujona na temu Kosova! (VIDEO)

Ivan Ivanović, po ko zna koji put, pokazao je svoju vulgarnu stranu ličnosti, izgleda jedinu koju poseduje, pošto nije štedeo reči kojim je izvređao francuskog humanitarca Arnoa Gujona. 

Ivan Ivanovic u emisiji (Foto: Screenshot)

Francuski humanitarac Arno Gujon planira da otvori gigantsku farmu svinja na Kosovu i Metohiji, a njegovu humanu stranu brutalno je ismejao sramni prostak Ivan Ivanović u svojoj propaloj emisiji.

Voditelj je na ovu vest reagovao tako što se zapitao „kome će tamo da proda to meso“, a kada mu je Gujon na Tviteru poručio da ne potcenjuje ljubav Srba prema pečenju, voditelj je pokazao svoju pravo lice.

Odmah su krenule salve uvreda na račun francuskog humanitarca, ali i drugih korsinika ove društvene mreže koji su voditelju zamerili na glupoj „fori“ koju je napravio.


– Puši bre ku*ac debilu, ne znam šta ti nije jasno. Vidiš kako si odmah premestio priču sa Kosova na sisanje ku*ca. U to se razumeš i dobro ti stoji. I treba da ga dudlaš kada voliš i umeš. Čim si pomislio na ku*ac, zaboravio si na Kosovo – samo je jedan od Ivanovićevih neprimerenih i vulgarnih odgvora.

Ivanović je pokazao da mu je nivo kulture precrtana nula, a da mu se bogatstvo vokabulara svodi na samo jednu reč, a to je, u ovom slučaju, muški polni organ.


Ljigavom prostačini Ivanoviću je izgleda proradila sujeta, pošto se o njemu više ne piše i pao je u drugi plan, pa je rešio čovek da se aktivira vređanjem i prostaklukom. Doduše, od njega se ništa drugo nije ni moglo očekivati.

Izvor: Informer

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite