Migranti tukli čoveka kaišem na ulici, drali se na njega da je Jevrejin! (VIDEO)

Uprkos cenzuri main-stream medija i blokiranjem vesti o migrantskom nasilju na društvenim mrežama materijal na ovu temu sve češće izlazi u javnost. Snimak na kome migrant u Nemačkoj kaišem tuče Jevreja zapalio je društvene mreže. Napadač je na arapskom uzvikivao „Yahudi“ što u prevodu znači Jevrejin.
Muškarac je napadnut u naselju Prenzlauer Berg koje važi za bogati deo Berlina. Kako je potvrdila žrtva verski motivisanog napada, pored napadač koji ga je tukao kaišem stojala su još dvojica njegovih prijatelja koji su ga vređali.
Napadnit čovek kaže da je na glavi nosilo jarmuklu, versku kapu koju nose Jevreji. Adam Armuš žrtva koja je snimila svoj napad kaže da nije uradio apsolutno ništa što bi prouzrokovalo napad migranta.  Kako kaže nije im čak ni odgovorio na uvrede.

 


Incident je jedan od brojnih napada sa anti-semitskom prirodom koje vrše migranti. U martu ove godine dete migrant je reklo drugarici iz razreda da zaslužuje da je tuku do smrti. jer nije muslimanka, dok je jedan jevrejski učenik bio primoran da promeni školu zbog maltretiranja i nasilja dece migranata, koji su mu čak pretili da će ga ubiti sa lažnim pištoljem.

Niko od predstavnika vlade Angele Merkel se nije oglasio po pitanju ovog brutalnog napada.

Izvor: RT/Dnevna Gazeta

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite