ANTI-SRPSKA MRŽNJA: Srbina iz Kosovske Mitrovice Albanci šutirali pred decom!

Ispovest Ane i Branka Jakšića iz Kosovske Mitrovice koje je u Suvom Dolu maltretirala razularena grupa. Udarali nas desetak minuta, onda ih je razjurio njihov sunarodnik koji je naišao u belom autu. 

Kosovska Mitrovica (Foto: Screenshot)

NA izlazu iz Suvog Dola ka Kosovskoj Mitrovici zaustavio sam automobil i na trenutak izašao napolje, jer mi je bilo loše. U tom trenutku pojavio se jedan Albanac i pitao me „šta ćeš tu“, opsovavši mi pri tom majku srpsku. Krenuo je prema meni, udarivši me pesnicom u lice. Brzo se pojavilo još desetak njegovih poznanika, starih između dvadeset i trideset godina, pa su svi zajedno nastavili da me tuku. Kada su me oborili na zemlju osetio sam samo kako me šutiraju… Ko zna kako bi se sve završilo da razularenu grupu nije razjurio jedan trezveni Albanac, koji se naknadno pojavio.

Ovako nam Branko Jakšić (42) iz Kosovske Mitrovice prepričava šta mu se pre nekoliko dana dogodilo dok se sa suprugom Anom (36) i dvoje maloletne dece vraćao kući iz Zubinog Potoka.

Branko kaže da je grupa razularenih Albanaca nasrnula i na njegovu suprugu čim je izašla iz auta. Dok su ostali maltretirali njega, dvojica su krenula na Anu, a jedan od njih joj je rasekao usnu i udario u glavu uz psovke „majku ti srpsku, srpčiće rađaš“.

Gledajući kako im tuku roditelje, deca su izašla iz auta i počela da vrište, dok je jedan od njih vukao Jakšićevu mlađu ćerkicu. Ta tortura je, po Brankovim rečima, trajala desetak minuta, odnosno sve dok nije naišao neki Albanac u belom autu, koji je počeo da viče na razularenu grupu da ih ostave na miru.

– On je bukvalno rasterao razjarene Albance, a mene i suprugu je zatim ugurao u auto. Da nije bilo njega ko zna kako bi se sve završilo – priča Branko, koji se sutradan javio na pregled u mitrovički KBC, gde su mu lekari konstatovali povrede oka i ruke dok je neuropsihijatar ocenio da je preživeo stres.

Izvor: Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite